PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=489490}
7,7 1,8 tys. ocen
7,7 10 1 1804
Global Metal
powrót do forum filmu Global Metal

Film zajebisty!!! Coś Dla każdego fana metalu :) Przydałby się jeszcze jakiś film o polskim metalu, może Sam Dunn wpadnie tu i nakręci kolejne dzieło :) AVE \m/

damianpala84

Powiedzcie mi gdzie moge kupić płytke z tym filmem

użytkownik usunięty
diablo5

po co kupowac, jak mozesz sciagnac!!!!!!

mam orginał pierwszej czesci i chciałbym miec komplet. A czy do sciagnięcia jest z lektorem.

ocenił(a) film na 7
damianpala84

z tego co wiem, autorzy filmu szukali informacji o polskiej scenie, Graveland ich np interesował

ocenił(a) film na 8
damianpala84

A co Sam Dunn miał by nakręcić w polsce ??? Film o Negralu i cukierkowej Dodzie ??? hehehehehehehehehe

wilk6

Właśnie nie, miał być o Metalu nawiązujący do kultury słowiańskiej, były rozmowy zdjęcia itd. Ale zapewne w czasie montażu został ten pomysł odpuszczony. Niestety.

wilk6

KAT, Vader, Decapitated, TSA, Turbo, Acid Drinkers... Nie ośmieszaj się.

ocenił(a) film na 9
ponder

Zamiast Decapitated...przede wszystkim Christ Agony, Graveland i Behemoth! Prawdziwi polscy pionierzy ekstremy.

kumanKKS

Behemotha nie lubię wymieniać w takim gronie, bo czuję osobisty uraz do Nergala, który przeszedł metamorfozę z mrocznego metala w pudelkową celebrytkę. Ale czasami miło posłuchać. Co nie zmienia faktu że w kwestii pionierstwa przy takim Kacie to młodzieniaszki są...;)
Christ Agony i Gravelandem się jakoś nigdy nie interesowałem specjalnie, toteż zapomniałem wymienić. Mój błąd.

ocenił(a) film na 9
ponder

Graveland też nie słucham ale taki Sventevith to już klasyka, co oczywiście nie zmienia faktu że dziś Adam D. to błazen.

ocenił(a) film na 8
damianpala84

jest film o polskim metalu, w zasadzie bardzo ciekawy, może nie taki szzcegółwoy, ale klu jest