Jest już na 5027 miejscu.Jak można go ocenić na 5 albo 6?A żeby ocenić niżej trzeba być naprawdę
"niepełnosprytny".
Bo tam chodzą same debile...znajomych nie szuka się w szkole. Że oni się zbijali to co? Ty też musisz? Syndrom polaczka, wszystko co polskie super, wszystko inne nie!
Mylisz się sądząc, że śmiałem się dlatego bo wszyscy się śmiali. Mnie zawsze ten pseudo film śmieszył i będzie śmieszył.
Co niby cie śmieszy w tym filmie? Podaj konkretne przykłady! Bo ja oglądając ten film nie widziałem w nim nic śmiesznego. NIC!
A wracając do tego co pisałeś wcześniej: "... matoły którzy się zachwycają wielkim potworem niszczącym wszystko na swojej drodze" to juz wielokrotnie ci wytłumaczono czym jest Gojira. Masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem?
W tym filmie wszystko jest śmieszne. Ci uciekający azjaci są przekomiczni, a to jak Godzilla chodzi to przecież jest mega zabawne . Ten film to kwintesencja kiczu i żenady .
Ja niewytrzymam z tobą nerwowo. Wszystko jest śmieszne?
No ale czego sie spodziewać po osobniku który twierdzi, że Godzilla z 54 jest zrobiony komputerowo.
Dzięki tobie głupota zyskuje nowy wymiar.
Panie kolego, to tylko wierzchołek góry lodowej zapraszam tutaj.
http://www.filmweb.pl/film/Kac+Wawa+3D-2012-629035/discussion/Przesadzacie,22245 66#post_11988960
Moja debata na temat nieobowiązkowości poprawnej polszczyzny na forum.
A i jeszcze czy kolega słyszałeś kiedyś o orzechu fistaszkowym? Bo ten debil twierdzi że fistaszek zwany orzechem arachidowym lub ziemnym zwie się fistaszkowym.
Fistaszkowy? Takie słowo nie istnieje je a on go używa, i jeszcze śmie twierdzić że on ma 128 IQ.
A ta przy okazji tutaj kolejny pokaz jego głupoty.
http://www.filmweb.pl/film/Kac+Wawa+3D-2012-629035/discussion/Przesadzacie,22245 66#post_11988960
Chodzi o moją debatę z tym czopem.
To dwa linki do tej samej dyskusji, podejrzewam że to pomyłka, więc informuję kolegę:-)
A co do treści, to czytając twój post w którym podajesz fragmenty regulaminów śmiałem się jak nigdy. A te jego "celowe" robienie błędów...
I ten jego "gust" filmowy. Co prawda nie zwykłem wyśmiewać czyiś upodobań, ale kac wawa?!
I nieprzejmowałbym się nim gdyby nie to, że zaniża średnie porządnym filmom.
Tak wiem, zapomniałem że dałem już go wcześniej. My bad, ;-)
Ja to się panie kolego nie przejmuję, ale mam po jego głupocie taki śmiech że nawet gandzi nie muszę jarać. A po za tym prócz swej głupoty pokazał że jest on bez honoru, chciał abym mu pokazał jedno forum gdzie jest obowiązek pisania poprawną polszczyzną, pokazałem mu 6 i mimo iż rzucił mi wyzwanie i poległ jak narąbany do nieprzytomności Rosjanin to nadal debil twierdzi że nie ma obowiązku pisania poprawną polszczyzną bo to nie dyktando.
Już sobie wyobrażam jak składa podanie do urzędu wypełnione bykami ortograficznymi i wykłóca się że urząd to nie dyktando i nie trzeba tu poprawnej polszczyzny.
Też dobre było jak się wykłócał że człowiek po kastracji nie ma prawa przeżyć bo jadą są niezbędne do prawidłowego działania organizmu a sam się chwalił że poddał się kastracji.
Też dobre że nie wierzy iż kobieta jest w stanie pociąć faceta mieczem bo Uma Thurman robiła to w Kill Bill a gdy powiedziałem mu o Joannie D"Arck i Emil Plater to zwyzywał mnie że jestem debile i nie rozumiem jego przesłania, czymkolwiek ono miało by by.
Wykłóca się że Tom Hanks i Tim Robbins to ta sama osoba, czyli że Tim Robbins to pseudonim artystyczny Toma Hanksa, a gdy mu pokazują że jak zwykle trafił kulą w płot to on twierdzi że tylko ślepi ludzie nie widzą że na zdjęciach to ta sama osoba.
Twierdzi że filmy S-F to bajki i nic nie ma prawa z nich zaistnieć na realnym świcie, a horrory według niego są na faktach autentycznych gdyż według niego duchy istnieją i jest wiele dowodów na to a jedynie co to pokazał jakieś kiepsko zrobione dokumenciki na Youtube, oraz najlepsze deklaruje się jako zagorzały ateista. No normalnie myślałem do tej pory że jeno Richard Dawkin i Tadeusz Rydzyk są kompletnymi debilami, ale jednak on ich przebił.
Też dobre jest że ponoć ma 128 IQ i wiesz gdzie podobno robi? W monopolu. Jakim cudem ktoś kto ma 128 IQ może w wieku 30 lat (jak się określa) robić w sklepie monopolowym i żulom gorzałę sprzedawać.
A oraz na desek mistrzostw, że według niego ludzie którzy wkręcą się w oglądanie filmu bez jarania gandzi są mutantami, bo według niego nie da się obejrzeć filmu jeśli nie jest się narajanym.
To teraz dowaliłeś...ale jaja. Jak takie coś w ogóle może istnieć? TO jest chyba tylko omyłkowo nazywane człowiekiem... I dalej brnie, mimo, że 30 osób pokazuje mu dowody i argumenty, a on nawet tego nie potrafi to dalej, że wszyscy są ślepi, bo nieda się zrobić Godzilli bez komputerów itd...Jezu...
A i jeszcze coś. Według niego czarno-białe filmy są beznadziejne, bo są czarno-białe.
Kupa śmiech i to za darmola. Nie ma co.