PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=35453}

Godzilla

Gojira
1954
7,0 5,9 tys. ocen
7,0 10 1 5880
6,9 17 krytyków
Godzilla
powrót do forum filmu Godzilla

Gdzie mogę obejrzeć TEN film (oczywiście chodzi mi o wersję japońską)? W internecie
znalazłem tylko wersję amerykańską i oryginalną tyle że z hiszpańskim (czy tam włoskim,
trudno mi odróżnić) dubbingiem (sic!).

ocenił(a) film na 7
szmyrgiel

Japońską cholernie ciężko dostać no chyba ,że w orgyinalnym języku- japońskim. Jeśli chodzi o dubbing to takiej wersji nie ma ;/ Amerykański leci co jakiś czas na Polsat Film. Możesz jeszcze na torrentach czy czymś takim ;)

ocenił(a) film na 9
szmyrgiel

Japońska wersja nie była niestety wydana w Polsce więc o lektorze/dubbingu zapomnij. Ale słyszałem że ponoć jakieś wydanie zagraniczne posiada polskie napisy.

szmyrgiel

Wersję z angielskimi napisami można znaleźć w zatoce piratów, razem ze wszystkimi innymi Godzillami.

ocenił(a) film na 9
szmyrgiel

Ja znalazłem wersje oryginalną z angielskimi napisami, do której można pobrać polskie napisy. Jest na pewnym gryzoniu wystarczy poszukać.

szmyrgiel

W przyszłą niedzielę na TV4 będzie leciała o 21:55! Napisane jest, że to będzie ta wersja! Czy to prawda, czy po prostu TV4 nie odróżnia wersji japońskiej o amerykańskiej?
http://www.teleman.pl/tv/Godzilla-781679

ocenił(a) film na 10
szmyrgiel

nie odróżnia :(

sajgon_2

Ma ktoś wersję Japońską z dopasowanymi Japońskimi napisami? Ja znalazłem jakąś, zdobyłem napisy, ale one w ogóle nie są zsynchronizowane z filmem. W sumie ten sam problem mam z filmem King kong kontra godzilla, rewanż godzilla i terror mechagodzilli.

ocenił(a) film na 10
Beruni

z japońskimi napisami? raczej wątpie żeby któryś z nas był na tyle hardy żeby oglądać te filmy z japońskimi napisami. Ja mam wersję japońską z polskimi napisami.

sajgon_2

O pomyłka chodziło mi oczywiście o Polskie. Masz, i mógłbyś się podzielić?

ocenił(a) film na 10
Beruni

napisy mogę Ci podesłać. na privie

sajgon_2

Wyślij na konto ST12, bo się pomyliłem i napisałem z konta brata

ocenił(a) film na 10
szmyrgiel

Na cda jest ostatnio oglądałem

ocenił(a) film na 10
szmyrgiel

Na internecie nie dawno widziałem, podajże na cda.