PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=58}
6,0 50 tys. ocen
6,0 10 1 49690
4,0 27 krytyków
Godzilla
powrót do forum filmu Godzilla

Na końcu...

ocenił(a) film na 8

...tego filmu widzimy wszyscy jak się wykluwa z jajka małe pisklę Godzilli hmm może mi ktoś pomóc i podpowiedzieć jak nazywa się kontynuacja tej wersji Godzilli? btw: Tak z ciekawości jest możliwość kupienia wszystkich cześci jakie by nie były Godziili? Jak by co proszę o link może?

TonaTom

kontynuacja nazywa się "serial animowany" laciał kiedyś na polsacie

TonaTom

Kontynuacji amerykańskiej wersji chyba nie ma póki co, a kupić aktualnie można druga serie na allegro, a dla małej orientacji można zajrzeć tutaj http://www.godzilla.stopklatka.pl/mai.htm [www.godzilla.stopklatka ...] Chyba że już to widziałes ale można się pogobić w tych godzillach

TonaTom

no nie ma wlasnie kontynuacji bo cos tam cos tam podobno nie bylo pomyslu:D tzn kiedys byl bo przeciez ktos wymyslil ten koniec.. ale potem wydawalo sie nudne to ludziom ktorzy mieli to zrobic no i nie zrobili:P ale zapewne niedlugo zrobia.. i bedzie takie ojej super naciągane..

TonaTom

no wlasnie wiedzialam ze o tym gdzies czytalam:D prosze - ''Końcówka filmu ukazująca jajo, z którego wychodzi jedyne ocalałe z pożogi dziecko Godzilli, miała być otwartą furtką do planowanych dwóch kolejnych części filmu. Niestety wyniki kasowe, które okazały się znacznie niższe od przewidywanych, przekreśliły szanse na sequele.''

dismissed4

Mogliby zrobić nastepne części, mi się tam podoba ta wersja. Nie mam nic do starych japońskich produkcji bo wiadomo, nie o efekty tam chodzi, ale niektóre te stare są tak kiczowate że trudno dosiedzieć do końca mimo nawet tego że lubie Godillę