PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=58}
6,0 50 tys. ocen
6,0 10 1 49690
4,0 27 krytyków
Godzilla
powrót do forum filmu Godzilla

Recenja

ocenił(a) film na 9

Jest po prostu śmieszna. 1/10 na pewno sie nie należy, kolejny fan "japońskiej zabawki z tv"

ocenił(a) film na 6
diana6echo

Ja piszę często po jeszcze dłuższym okresie czasu (zwłaszcza jak nie chcę się logować, ale chcę oczyścić pocztę), więc już na to nie zwracam uwagi. :)

Pełna zgoda odnośnie akapitu drugiego. Uważam, że i filmy japońskie i film amerykański są tylko rozrywką, więc co nam się bardziej podoba zależy tylko od preferowanego stylu. Chcieli uatrakcyjnić na swoją modłę symbol japońskiej rozrywki i teraz zbierają za to niemiłe słowa. Gdyby spróbowali odświeżyć jakiś nasz symbol, pewnie też by niewielu z nas przyjęło tę wiadomość z entuzjazmem.

Natrafiłem na złą recenzję. Do jego tekstów (tych, które czytałem) nic nie mam, zwłaszcza że faktycznie fajnie napisane, ale tej od "Predatora" po prostu czytać nie mogę. Nie dość że negatywna a na temat jednego z efektowniejszych filmów VHS-owych, to jeszcze ten niemiecki i zabawa w typowanie kolejnego gubernatora. Jak na początek był to dla mnie koszmar. :)

"często natykam się na wylane pomyje i frustracje :|"
Dlatego przestałem czytać recenzje redakcji. ;)

użytkownik usunięty
WujekAngelo

przestań pisać recenzje tak będzie najlepiej. (zgłaszajcie recenzje do usunięcia)

ocenił(a) film na 8

i zaczyna się. Kolejna kłótnia bez sensu... :/

użytkownik usunięty
WujekAngelo

a ta recenzja cały czas szpeci filmweba

ocenił(a) film na 3

Takie małe gnojki, jak ty, wciąż szpecą polszczyznę.

ocenił(a) film na 1
Der_SpeeDer

Ludzie przecież ten film to gniot do potęgi- i Wy ganicie kogoś kto to wytknął? Wstyd!

ocenił(a) film na 4
Picard

niczego nie wytknął, a tylko napisał jak to ta japońska wersja jest lepsza.. nie ma raczej tam analizy tego filmu tylko zdanie fana..