PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=565162}
6,0 86 tys. ocen
6,0 10 1 85652
5,9 53 krytyków
Godzilla
powrót do forum filmu Godzilla

No słuchajcie. Który lepszy i ciekawszy ???

Kitass

Nie interesuj sie

ocenił(a) film na 8
flock

obydwa warte poświęcenia czasu choć jeden na pewno więcej :) transcendencja jak i godzilla to gatunki Sci-Fi jeżeli gustujesz w takowych to już pół bidy :D druga sprawa to taka iż GODZILLA to perełka :) każdy wie z czym to sie je:) a transcendencja hmm no cóż idziesz lecz konkretnie nie wiesz czy na 100% ci się spodoba.. - oglądając ją będziesz myślał- "a mogłem pójść na Godzille" :P ..
ja idę na GODZILLE chce być w akcji pełnej rozmachu :) wybór należy do ciebie :) zresztą oceny mówią same za siebie :) 8.7 dla godzilli a 6.6 dla tnans..... hm:P

flock

nie wiem czemu, ale rozbawił mnie twój post...nie w sensie negatywnym a pozytywnym. Chyba chodzi tu o kontekst w kierunku jakim ta wypowiedź twa szła.

Kitass

...to są dwa zupełnie inne filmy. Z pozoru podobne, lecz znacznie się różniące. Równie dobrze mógłbyś spytać, czy lepsi są Piraci z Karaibów, czy Harry Potter.

użytkownik usunięty
SylviaBlack

Oba tytuły są godne uwagi, chociażby ze względu na swój charakterystyczny klimat.

ocenił(a) film na 6
Kitass

mi się Transcendencja tak sobie podobała, na 6 oceniłem

użytkownik usunięty
Kitass

Podobna "Trascendencja" jest słaba.

Jak obejrzymy godzille to ci odpowiemy. Do piatku...

użytkownik usunięty

*podobno

ocenił(a) film na 7
Kitass

Nawet sie nie zastanawiaj, transcendencja to porażka roku, a godzilla może być blockbusterem roku.

ocenił(a) film na 7
Kitass

Dzięki Wam wszystkim za odpowiedzi ! ;)