PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=565162}
6,0 86 tys. ocen
6,0 10 1 85770
5,9 55 krytyków
Godzilla
powrót do forum filmu Godzilla

Ostatnio dużo słychać o MUTO, a nic o wielonogim potworze (tzw. "Vishnu") z pierwszego teasera. Czyżby jego miało ostatecznie nie być w filmie?

ocenił(a) film na 8
1_2_filmweb

Będzie tylko, że oni chcą jak najwięcej utrzymać w tajemnicy aż do premiery (co według mnie jest dobrym posunięciem).

ocenił(a) film na 10
1_2_filmweb

To tak jak mało pokazana godzilla.

użytkownik usunięty
1_2_filmweb

Zdjęcie przedstawiające tej "stonogi" o rzekomej nazwie Vishnu wyciekło do sieci. Prawie wszędzie została usunięta, ale ja byłem sprytniejszy i zachowałem na dysku. Oto omawiany potwór w całej okazałości!

http://i.imgur.com/DU9aOas.jpg

Widać dość charakterystyczny ogon, który moim zdaniem nie za bardzo pasuje do ciała. Ale pożyjemy zobaczymy, jest to tylko przyciemniona sylwetka potwora, który mimo wszystko na pewno nas pozytywnie zaskoczy.

ocenił(a) film na 8

To niestety fejk. Tak jak te rzekome teasery zabawek MUTO i Godzilli z sylwetkami.

1_2_filmweb

W usuniętym przez wb zwiastunie widac przez moment ciało, które przypomina ten rysunek

1_2_filmweb

Ten pierwszy teaser to był "concept trailer" który prezentował ogólną wizję filmu. Powstał on jeszcze przed główną produkcją, a nawet przed ukończeniem pierwotnych wersji scenariusza, więc tego potwora może równie dobrze nie być w gotowym filmie.

ocenił(a) film na 8
Grievous

Tak też myślę... A szkoda, bo potwór prezentował się fajnie.