Czyli miałem racje. Takie samo badziewie. Po co kręcić film na nowo jak jest tai samo gówniany?
Dowartościować się chciałeś tym komentarzem, udowadniając mi że ironia nie jest ci obca. Wybacz, bo już na samym początku twoja nikła wiedza wyszła na jaw ;) Doształć się trollu.
Prawdy objawione o autorze tematu
1. Balziuba to troll i nie ma swojego gustu, tylko sugeruje się ocenami.
2. Odpisze na kilka wybranych komentarzy aby zachować pozory normalności.
3. Nie potrafi wybronić swoich racji, nie potrafi wysnuć jakichkolwiek argumentów.
4. Nie należy go więc brać na poważnie, jest trollem co nie ma własnego zdania nt filmu.
Pozdro
I pisze to ktoś, kto nie używa emotek w celu zaznaczenia owego humoru, którego niestety u ciebie w komentarzach brakuje. ;) Tak więc daruj sobie, bo ci to nie wychodzi. Może jednak zaskoczysz mnie argumentując swoją opinię, ale na temat filmu? Taki gówniany wg ciebie, czy jednak twój gust jest gówniany? Dajesz mistrzu
Po prostu zapytałem cię o opinię na temat filmu. I gdzie tu bzdury widzisz? ;)
Doczekamy się twoich argumentów odnośnie Godzilli, czy dalej będziesz coś tam mruczał pod nosem?
Nie musisz się powtarzać. Napisałeś że film jest gówniany, czy coś mi jeszcze umknęło? Zabrakło tylko porządnych argumentów, które powinny odzwierciedlać twoją ocenę filmu. Nie moja to jest wina, że nie potrafisz nic sensownego napisać. ;) Tak czy siak, to tylko świadczy o tobie, twoim trollingu i twoim totalnym braku zdania o danym filmie. I kto tu prezentuje żałosny poziom? Dorośnij chłopczyku, bo widzę że nie odnalazłeś się jeszcze w internecie :)
Ty za to sie świetnie w internecie odnajdujesz. Można powiedzieć, ze to twój świat. Nie zazdroszczę.
Mam z ciebie niezły ubaw. Z każdym nowym komentarzem dostarczasz mi niesłychanej rozrywki. Oby tak dalej! :D