PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=638157}
6,5 15 tys. ocen
6,5 10 1 14760
5,0 2 krytyków
Godziny - Wyścig z czasem
powrót do forum filmu Godziny - Wyścig z czasem

Mega!Gniot!

użytkownik usunięty

- jak w temacie...
Nic dodać nic ująć.
Tylko dla gimbusów.

ocenił(a) film na 6

Kolego koza CI z nosa wystaje
pozdrawiam

ocenił(a) film na 8
Maverick0069

Szanowny kolego Maverick, nie godzi sie naigrywanie z idioty. Czy nie lepiej wyciągnąc do niego pomocna dłoń i spróbować uleczyć.

Pozdrawiam serdecznie

HRA

- a Ty co?? uzdrowiciel "Hary z tybetu?" Idiote to sobie znajdź w rodzinie - prostaku !!

ocenił(a) film na 8
TobiWUJO

ale ja nie znam nikogo z twojej rodziny.....

Pozdrawiam serdecznie

kolego obejrzyj transformers 3, paluszek do buzi i luli...

waldunio

transformers 3 to spox filmik :)

ocenił(a) film na 8

Dokładnie , jesli Ci sie nie podoba zachowaj komentarze dla siebie , widocznie nie lubisz tego typow filmow albo nie masz takiej cierpliwości. Ten film mial wlasnie tak wyglądac i dac ludziom troszke do myslenia , widocznie twoj tok myslenia opiera sie na harrym potterze takze tyle na ten temat ; )

istota_istota

- kolejny nawiedzony "dyktator" TWÓJ cytat: "Dokładnie , jesli Ci sie nie podoba zachowaj komentarze dla siebie" zastanów się, czy nie masz czasem coś z głową?? PO TO JEST INTERNET I FILMWEB ABY WŁAŚNIE WYRAŻAĆ SWOJE OPINIE !! a jeśli właśnie Ciebie "boli" czyjas wypowiedź i opinie, to właśnie TY nie zabieraj niepotrzebnie głosu !!

ocenił(a) film na 1

Zgadzam się z Kolegą. Żenujący obraz dla niedoświadczonych kinomanów.

skynet1234

I pisze to człowiek, który jest od września dla Filmwebie.

ocenił(a) film na 1
Martitta_4

I co w związku z tym? :-) Owszem jestem od września zapisany ale filmów w swoim życiu obejrzałem setki jeśli nie tysiące. I mogę śmiało stwierdzić, że ten film to gniot. Ale jak ktoś gniot lubi i lubi tracić czas na ich oglądanie to Jego/Jej wola. :-)

skynet1234

Zadziwia mnie, że i bez doświadczenia hejtować potrafisz.

ocenił(a) film na 1
Martitta_4

Ehh jałowa dyskusja. Jeśli Pani lubi tracić energię na takie bzdurne posty to życzę powodzenia. Z mojej strony EOT.

Gimbusem określa się ludzi twojego pokroju. Za smarkaty jesteś aby zrozumieć i docenić takie filmy. Włącz sobie hannah montana albo pograj call of duty.

ocenił(a) film na 9

O gustach się nie dyskutuje. Jednym podoba się ten film a drugim nie. Trzeba tylko potrafić wyrazić swoją opinię w kulturalny sposób.

michaska93

To prawda najprostszy sposób to obrażenie innych.

zwrotu "tylko dla gimbusow" gimbaza itp w swojej argumentacji używają niestety tylko i wyłącznie ograniczeni idioci, którzy naukę języka i myślenia samodzielnego zakończyli na stosowaniu tej powielanej i żałosnej formułki.

black_bastard

on tylko kolegom z klasy tlumaczy, ze to film w sam raz dla nich :))

ocenił(a) film na 5

Prawie 20 komentarzy w wątku, a w żadnym ani słowa dlaczego film jest BE albo COOL, jakby umiejętność sklecenia kilku sensownych zdań na temat filmu była umiejętnością ponad siły użytkowników. Witamy w świecie wirtualnym, w którym każdym może wyrazić swoją "opinię".