PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=101752}

Godziny szczytu 3

Rush Hour 3
2007
7,1 49 tys. ocen
7,1 10 1 48873
3,8 4 krytyków
Godziny szczytu 3
powrót do forum filmu Godziny szczytu 3

...bo w dwójce wyglądały fatalnie i obiecałem sobie,że następnego filmu z tej serii nie obejrzę,ale zaczynam się łamać.Może dla Jackiego jednak warto? Dodam że wygłupy Tuckera nie śmieszą mnie kompletnie a wręcz denerwują.No więc warto,czy nie?...

ocenił(a) film na 4
hellboyjr

Dajse spokój z tym filmem niesmieszny mużyn i stary chiczyk Brrrrr

hellboyjr

Nie jestem calkiem na swiezo z tym filmem, pamietam jednak - ze zalowalem , ze wybralem ten wlasnie film. Jestem fanem JChana, podziwiam go za to jaki byl. Niewysokich lotow to glupia komedia

ocenił(a) film na 9
korowiof

żartujecie?? Godziny Szczytu 3 są świetne,ale to prawda jeśli wkurza Cię Chris Tucker to sie zawiedziesz!

ocenił(a) film na 7
Robert_De_Niro

No coz, widac ze JC ogranicza do minimum swoje numery kaskaderskie - no ale nie mozna miec do niego oto pretensji, w koncu ma juz swoje lata. Jezeli chodzi o choreografie walk to trzymaja poziom poprzednich czesci - dobry montaz i kamery bardzo w tym pomagaja.

Jezeli chodzi o humor, to w sumie najwiecej smiechu bylo na 2 minutowych outtake'sach niz w calym filmie. Najlepszy byl ostatni tekst:
JC: Nie jestes moim bratem!
CT: A wiec to tak, po tym wszystkim co razem przeszlismy mowisz mi ze nie jestem twoim bratem? <pauza> A "Godziny szczytu" i "Godziny szczytu 2"?!
// i cala ekipa w brecht ;D

POzatym fajne cameo Polanskiego - godne uznania, ze dal sie na to namowic.

Zdecydowanie dla fanow serii. POzdrawiam.