Również oglądałem 2 pierwsze części i były nawet dobre. Lecz część trzecia została już zrobiona jakby na przymus. Klapa
Cholera człowieku twoje argumenty na temat tego, że film okazał się klapą totalnie zmieniły mój światopogląd :/
masz racje 1 i2 były lepsze ale nic nie bedzie zawsze takie same.ta czesc jest spoko carter jeszcze smieszniejszy a lee w koncu zaspiewał tak jak w godziny szczytu 1 wdług mnie 9,5 10
Może trochę gorsze od 1 i 2 ale ocena przynajmniej 9 się należy. Tamte mają u mnie 10
Zgadam się.
Humor kiepski jak w Polskich komediach. Scenariusz wyjątkowo nieciekawy. Ze dwie niezłe sceny walk nie rekompensują straconego czasu. Tucker dwoi się i troi jak zwykle dając z siebie wszystko grając błazna ale reszta drugoplanowych aktorów robi wszystko aby rozczarować widza. Jackie już też niczym nie zaskoczył.
Całość mocno schematyczna (pościg czarnych motocyklistów po raz tysięczny, finałowa walka na jakimś epickim obiekcie, kilka scen z podtekstem erotycznym wciśniętych na siłę). No i kilka absurdów ale już nie chce mi się ich wymieniać.
Ogólnie słabo
3/10