Co to jest?! Jakieś kilka dni temu kiedy patrzyłem na datę polskiej premiery kinowej RH3 był początek września, a teraz patrzę, że zmienili na październik! I jeszcze się dziwią, że piractwo sie szerzy. Gdybym nie był fanem Jackiego, zasysałbym, a że jestem to niestety dane mi jest poczekać.
Jackie Rules !!!
Popieram akcję z duszeniem. Ja z kolei czekałem od dawna na "Ultimatum Bourne'a". Dzisiaj patrzę a tu data przesunięta. Normalnie mnie chce trafić bo wszyscy już widzieli na kompach i chyba nie wytrzymam.
Zgadzam się!!!!!! UDUSIĆ IDIOTÓW!!!
No do ciężkiej cholery, bo nie wytrzymam! Co za buce tak opóźniają filmy. A oni się dziwią, że kina świecą pustkami! Np. taki Motel to ja obejrzałem zanim w ogóle była w naszym wiecznie zapóźnionym kraju jakaś zapowiedź!
I choć jestem fanem Jackiego, w tym przypadku zrobię TO SAMO! Już się nastawiłem, że pójdę do kina, a tu coś takiego. To jest KPINA!
Więc mówię temu dystrybutorowi CHWDP, bo zanim u nas w ogóle pojawi się jakakolwiek tv zapowiedź, w sieci od dawna będą DVD-Ripy!
Na takie Ultimatum Bourne'a na pewno do kina się wybiorę bo mają niewielkie opóźnienie, ale to, to już przesada!
Tak przy okazji. Nie lubię i z reguły piractwa. Bardzo rzadko uciekam się do takich praktyk jak dvd-ripy, ale z całym szacunkiem, jeśli u nas serwują nam dwumiesięczne lub nawet dłuższe opóźnienie, to ja serdecznie dziękuję za taką wątpliwą łaskę.
I po raz kolejny wypada mi zadać pytanie, jakim u licha cudem dystrybutorzy się dziwią, że ludzie do kina nie chodzą skoro nasz rynek w pierwszej kolejności zalewany jest śmieciami pokroju Piły, czy komediami romantycznymi?!
Pozdrowienia!
Rzeczywiscie nasi dystrybutorzy nadal stosuja metody sprzed 20 lat. Polska premiera RH3 w obecnej chwili jest ostatnia datowo na swiecie! Kraje trzeciego swiata, Slowacja i inne obejrza to wczesniej od nas w kinach. Zamiast wykorzystac ten okres i polaczyc premiere DVD Niani w akcji, to oni sobie przesuwaja premiere nakoniec pazdziernika!
Nie doszukalam sie jeszcze kiedy ma byc premiera na DVD (podejrzewam, ze w Azji za miesiac, dwa, czyli rowno z nasza premiera w kinach, wiec na pewno bede wtedy juz posiadaczka wlasnej plytki), ale trojpak wszystkich filmow z serii jest planowany na Gwiazdke na zachodzie.
BTW pojechalam sobie do germancow na weekend i juz obejrzalam jak czlowiek. W sumie Ratner dal dupy. Jackie robi co moze i wypada niezle, mimo klod rzucanych pod nogi przez pomysly scenarzystow i Ratnera. Carter do chrzanu i zabic go, po cholere tam wydali kase na Sydowa, Polanski rulez. Montazysta to jakis idiota i niedouczony. Wielka szkoda, ze i tym razem montazem swoich scen nie zajal sie Jackie.
niestety ale niema sie co oszukiwać żyjemy za żelazną kurtyną przecież polska to wręcz kraj 4 świata
A co z number 23 z Jimem Carreyem.?
Premieramiała byc w czerwcu (pomijając to że w USAS była kilka m-cy wczesniej) i i tak sie nie odbyła .
Dlaczego?
Ponieważ większość ludzi miała już film na kompie. Polska rzeczywistość, aż śmiac sie chce, przecież zarobiliby miliony złotych więcej gdyby dawali filmy wtedy kiedy inne państwa Europy, a nie miesiące pozniej. Co my w dżungli żyjemy?...czy w cywilizowanym państwie?