No pewnie, roboty walczą ze sobą, zamieniają się w ciężarówki.. MEGA WYPAS. Tylko nie udław się popcornem z wrażenia.
co mnie zawsze dziwiło, to to, że fani Transformarsów, Spidermana, Harrego Pottera, 2012 i podobnych produkcji wybierają się na taki film jak Gomorra. Pomyliliście sale kinowe w multipleksie czy jak..?
Następnym razem jak pójdziesz do kina, to polecam "Mega rekin kontra gigantyczna ośmiornica (Mega shark vs giant octopus)". Nie zawiedziecie się.
Śmieszy mnie ten cały film .Dałem 1/10 .Nie dosiedziałem do końca -film jest niesamowicie nudny , a to dlatego ,że w mojej opinii jest to dziwny twór dokumentalno-fabularny i zaryzykuję stwierdzeniem, że gatunek filmu dokumentalnego pasuje tutaj bardziej , a nie o to przeciez chodzi . Jak idę do kina , to chcę oglądnąć dobry film o mafii ,oparty na faktach z wyraźnie zarysowanymi postaciami. Chcę dokument- oglądam National Geographic.
@(jakiescyferki)
spoglądam w twoje oceny i widze tylko 2 opcje 1 lub 10 . To mniej wiecej zdradza jaki z Ciebie "kinoman"
A ja nie lubię pseudointelektualistów pozujących na znawców kina, którzy protekcjonalnie i z kpiną wypowiadają się o młodszych miłośnikach kina.
Uzna taki bałwan, że coś jest wybitne (albo mu ktoś wmówi) i jazda z szabelką na tych, którzy mają inne zdanie.
Oczywiście nie obędzie się taki bez krytyki kina czysto rozrywkowego (zresztą mamy jakieś inne?) przeznaczonego dla młodzieży.
impaler1 może dla ciebie był nudny ale fakt faktem ze włoskie kino jest razem z francuskim najlepsze na świecie. Zresztą kino włoskie ma więcej nominacji i oscarów niż kino francuskie (jeśli nie wieżycie to możecie sprawdzić). Mimo to uważam że obydwa są na równi :) Zajebiste są filmy Felliniego np. La strada czy Dolce vita. Mam już dość oglądania w telewizji głupich idiotek typu Paris Hilton czy Lindsay Lohan :/
No patrz, a ja zawsze uważałem że kino francuskie jest najgorsze na świecie (wyłączając np. ugandzkie którego nie znam). Jeśli będziesz miał(a) możliwość, polecam będąc we Francji włączyć telewizor. Jeśli go nie wyłączysz po 2 minutach, to coś jest z tobą nie tak..