Nie oglądajcie tego filmu!!! Ostrzegam was!! Film jest długi, nudny, mówią w języku jeszcze bardziej obcym niż angielski, jest mało strzelania i tylko jeden wybuch. Nie ma w tym filmie superbohatera, wątku miłosnego ani wypudrowanych amantów. Jest tylko goła baba, ale krótko. Nie ma zaskakujących zwrotów akcji ani montażu a'la mtv. Obraz nie jest kolorowy jak w transformersach czy szreku, a wnioski trzeba wyciągać samemu.
Jak spodziewacie się (po obejrzeniu Scarface'a jesteście przecież fanami i znawcami filmu gangsterskiego), że będzie to tak fajny film jak różne produkcje z Alem Pacino to też dajcie sobie spokój.Nie jest to też "Miasto Boga" w wersji włoskiej.
Mam nadzieję, że pomogłem wam w wyborze...jakiegoś innego filmu do oglądania, bo ten naprawdę nie jest dla was :-)
Dobre :)
Kiedyś widziałem komentarz do tego filmu: "co to za mafia, jakieś brudasy w dresach" :)
Masz rację - ten film jest nudny i za długi. Można wyciąć połowę scen i nikt na tym nie straci, bo są najzwyczajniej w świecie zbędne. Spodziewałem się dużo więcej i zawiodłem się, na poziomie scenariusza jest to wielka porażka.
Dzięki za ostrzeżenie, autorze tematu, bo już się napaliłem na ten film. Ani trochę transformersów? Eee, to jakaś żenada musi być. Bez wątpienia. Walić takie produkcje. IDaję 1/10, chociaż nie oglądałem. Bo i po co oglądać? Co za różnica, czy dam 1/10 po obejrzeniu czy bez oglądania? Dla was żadna, a ja przynamniej zaoszczędzę czas.
Długi, nudny, nie angielskojęzyczny, jest mało strzelania i tylko jeden wybuch?
Nie ma w tym filmie superbohatera, wątku miłosnego ani wypudrowanych amantów?
Jest tylko goła baba, ale krótko?
Nie ma zaskakujących zwrotów akcji ani montażu a'la mtv?
Obraz nie jest kolorowy jak w transformersach czy szreku a wnioski trzeba wyciągać samemu?
Cóż, zachęciłeś mnie :)
a co to "książka"? słyszałem, że jakieś gupki cośtam piszą, coby ci kturym się telewizor popsół wiedzieli o co kaman...
filmy są fajniejsze zwłąszcza amerykanskie
a tak na marginesie, to fim mi się tak średnio podobał :D za dużo w mediach trąbili i oczekiwania były wyższe, no ale co tam