PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=36043}

Gorąca laska

The Hot Chick
2002
6,1 34 tys. ocen
6,1 10 1 34385
3,8 12 krytyków
Gorąca laska
powrót do forum filmu Gorąca laska

Film ten nie posiada w sobie absolutnie nic wybitnego. Jest prosty jak budowa młotka, nie zawiera w sobie humoru najwyższych lotów ani mistrzowskiej gry aktorskiej. Ma denne dialogi i głupiutką historię. Ale... fajny jest!

Nie powinno się cały czas oglądać filmów posiadających wspaniałą głębię i przesłanie bo można dostać tików nerwowych. Warto od czasu do czasu dla odpoczynku obejrzeć coś nie wymagającego myślenia. "Gorącą laskę" ogląda się miło.

Bo ileż można jeść na okrągło Wellingtona? Przychodzi czasem ochota na zwykłego, smacznego placka ziemniaczanego...

Ale ja głupoty wypisuję... ;]

ocenił(a) film na 6
TroPtyN

Całkowicie się zgadzam!! Głupi jak tysiące amerykańskich komedii i zarazem zabawny. Niewymagający jakiegokolwiek myślenia idealny do umysłowego odpoczynku;)

TroPtyN

Heh chciałam już zrugac po pierwszych dwóch zdaniach, że tylko na jakies "ambitne" komedyjki sie nastawiasz, ale dobrze ze do końca przeczytałam ;P. Popieram w 100% - głupawa komedia ale mięśnie brzucha ładnie pracuja :D. pozdrawaim :]

ocenił(a) film na 10
TroPtyN

o czym ty debilowaty przygłupie piszesz?
Że też takie korki oceniają filmy brak słów...

Film jest zajebiście śmieszny za każdym razem jak go oglądam jeden z najlepszych jakie w życiu widziałem, gra aktorska super nic dodac nic ująć...

U mnie znajduje sie w pierwszej 3.

POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!