PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=36043}

Gorąca laska

The Hot Chick
2002
6,1 34 tys. ocen
6,1 10 1 34385
3,8 12 krytyków
Gorąca laska
powrót do forum filmu Gorąca laska

kolejny kretyński, amerykański gniot dla amerykańskich, kretyńskich nastolatków...

ocenił(a) film na 9
Anarien_Vilyaore

Ale napewno nie dla leszcy, parapetów, cieniasów i ponuraków jak ty;) Filmy smieszne są dla śmieszków a ty mi na takiego nie wyglądasz:P POKÓJ

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 9
Anarien_Vilyaore

ani ja nie przejmę się twoim:] zachowam klase i powiem tylko tyle że moje IQ to 134:) Widziałem coś śmieszniejszego - serię komedii także wyższych lotów niż ta.
POZDRO białasie:]

ocenił(a) film na 1
Metzger

uuuuu... aż u mnie zajechało ściemą... nie ma to jak podbudować swoją samoocenę, nie?? a swoją drogą uważam, że wyniki testów z bravo i bravo girl sa zdecydowanie zawyżone... o jakieś 100 punktów..

ocenił(a) film na 9
Anarien_Vilyaore

U aż u mnie zajechało kFasem przez duże F. nie ma tojak kFasić co? az do bólu;) Niestety twoje wyniki nawet te z Bravo (których oczywiście nie stosuję w przeciwieństwie do niektórych osób i wcale nie chodzi mi tu o ciebie) nie poprawiłyby twojej samooceny...nic i nikt tego nie zrobi...tak wogóle to ide omena obejżeć więc na jakieś 2 dni może być pokój potem dalej się pognoimy i zmieszamy z błotem;) jeszcze raz POKÓJ i POZDRO

ocenił(a) film na 1
Metzger

W sumie to ja nie potrzebuję podbudowywać swojej samooceny bo jest ona na idealnym poziomie. Ty chyba jeszcze nei wiesz co to znaczy kwasić.
Również pozdrawiam.

ocenił(a) film na 9
Anarien_Vilyaore

Wiem dobrze - i proponuję coś takiego jak pokój. Niepotrzebnie odrazu tak na ciebie naskoczyłem że jesteś parapet. Sory i rozejm oki?

ocenił(a) film na 1
Metzger

tha.. leszczem i cieniasem tez na pewno nie jestem... co do ponuraka to sie jeszcze zastanowie... niech ci bedzie

ocenił(a) film na 6
Metzger

Mi również nie przypadł specjalnie do gustu, ale jako beznadziejnego też nie mogę uznać. Dobry na pochmurne i nudne popołudnie w gronie znajomych. 6/10

ocenił(a) film na 7
Anarien_Vilyaore

Ty widac nie wiesz co jest amerykanskie a co nie. Amerykanska jest "Pila" slaba.

ocenił(a) film na 1
Sieku

Piła jest akurat zajebistym filmem i nie powiem złego słowa na jej temat. ale na temat tej :/ niby-komedii będę mówić dużo i obficie

ocenił(a) film na 1
Anarien_Vilyaore

albo powiem na piłe:] ma kilka niespójności w scenariuszu jak to w amerykańskich filmach ale i tak mi się podobał. o!

Anarien_Vilyaore

Mi się Piła podobała.. cz.II też nie była zła, ale to nie o tym jest temat. Hot Chick to naprawdę bardzo śmieszny film, nie należy to tych "inteligentnych" ale takie też są potrzebe. Pozwalają się rozluźnić a przy tym nieźle ubawić. W sam raz na nudne dni. (p.s nie obrażam cię ale przeważnie tak jest że cytaty typu "kolejny kretyński, amerykański gniot dla amerykańskich, kretyńskich nastolatków..." można usłyszeć od osób nudnych i takich którzy naprawdę mało się śmieją (wiem z doświadczenia)

ocenił(a) film na 8
Anarien_Vilyaore

Anarien Vilyaórë... "kolejny kretyński, amerykański gniot dla amerykańskich, kretyńskich nastolatków..." nienawidze uogólniania. poza tym zauważ, że polska młodzież (uogólniając ;) ) niczym nie różni się od amerykańskiej w swojej głupocie. a żeby śmiać się z takiego filmu jak "The Hot Chick", trzeba umiec przymruzyc oko na pewno sprawy i nie brac wszystkiego na powaznie. nie potrafisz tak?

ocenił(a) film na 1
truskafucka

no wybacz, ale nie zniosę tego typu prostactwa, pustactwa i glupoty jak w tym filmie.jest po prostu idiotyczny.

ocenił(a) film na 8
Anarien_Vilyaore

wiesz skoro udajesz bo widze po twoich postach inteligencika to zachowaj chociaz klase bo gdybys byl troche bystrzejszy to bys wiedzial ze istnieje cos takiego jak gust czym to jest uwarunkowane mozna poznac na lekcjii biologii jesli bys uczestniczyl w nich . Nie twierdze ze jest to film ambitny ale takie filmy podobaja sie wielu osobom sa rozluznieniem i oprocz filmow ktore sa z przeslaniem czy sa "glebokie" takie takze sa potrzebne nie musza sie kazdemu podobac bo nie takie jest moje zdanie ale skoro tobie ise podoba to nie musisz obrazac innych ktorym ten film przypadl do gustu.

użytkownik usunięty
Anarien_Vilyaore

A mi się film podobał, w sumie nie wiem czym mnie tak urzekł no, ale cóż. Nie nawidzę takich pustych filmów w stylu "American Pie" czy "Legally Blonde 2", ale "Hot Chick" moim zdaniem jest poprostu świetny!