Dzisiaj jest ten film na TVP o 2:40!!! ludzie taki film tak pózno puścić to jest naprawde coś nie tak max mogli puścić o 00:30 ale nie o tej godzinie skończysie to juz rano dajcie spokój
dla schorowanych żeby po filmie w tanecznym tempie mogli iść ustawić się do szpitala w kolejkę hehe :D
Nagrać czy nie, ważne jest to, że TVP to odkulturalniona stacja, pozbawiona smaku i nie potrafiąca edukować nowych pokoleń. Ciekawi mnie kiedy ta reżimowa stacja upadnie. Jak rozumiem "Step Up" będzie hitem wieczoru o 20-tej, dzięki temu młode pokolenia będą wierzyły, że "Step up" to główny przedstawiciel swego gatunku - muzycznego. No cóż jak się nie chce puszczać klasyków w porach wysokiej oglądalności bo są już dzisiaj "passe", to dziwne, gdzie ta misja TVP? Wychodzi na to, że powinno się usuwać z wydań wiadomości tematów z polskiej polityki, bo i te są nieprzydatne dzisiaj. 20 lat od wolnych wyborów, a w sejmie nadal te same gęby i jakby te same problemy. Passe.
Pozdrawiam!
"Wychodzi na to, że powinno się usuwać z wydań wiadomości tematów z polskiej polityki, bo i te są nieprzydatne dzisiaj. 20 lat od wolnych wyborów, a w sejmie nadal te same gęby i jakby te same problemy". Jestem za! Ktoś powinien rozgonić to tałatajstwo. Wybory za pasem, a nasi "kochani" włodarze jak zwykle prześcigają się w omamianiu nas coraz to wymyślniejszymi obietnicami. A w rzeczywistości hasło wyborcze niemal każdej partii brzmi: "Szczęście wszystkim damy wam i pieniędzy kupę. Gdy już głos oddacie nam, całujcie nas w ....".
Wprawdzie to nie forum polityczne, ale odpowiem ;d. Tak to obserwuję i jestem niemal pewien, że to tałatajstwo wkrótce zostanie rozgonione, bo to rozkradanie ludzi z dobytku przez masakryczne podatki któregoś dnia wysiądzie. Na razie jeszcze za wcześnie bo telewizja i internet nas uspokajają jako katalizator - gdy np. czytamy, że ceny cukru rosną w górę, to na trzeci dzień uspokaja się nas, że to nie wyrok a jedynie przypuszczenia.
Ale to wkrótce wysiądzie, bo system tych rządów sam się wykończy, pewnie za jakieś ok. 10 lat, no dobra nie jestem wróżbitą ale powiem, że na okres do 10 lat.
Przypominam, że ci którzy opłacają składki emerytalne (ci co opłacają, je jeszcze nie opłacam), to swojej własnej emerytury nie ujrzą, bo nie będzie miał kto na nią pracować, bo ekonomicznie to zwyczajne samobójstwo, a ci którym należy się obecnie emerytura za kilka lat już jej nie ujrzą, bo zabraknie pieniędzy.
Schorowani emeryci już nie będą mieli siły się kłócić (pewna część bo niektórzy mają większą energię od młodych), ale ci młodzi, którzy będą harować dla tzw. wspólnego dobra... nie muszę chyba mówić, co uczciwi obywatele zrobią z posłami gdy system padnie. Obawiam się, że na linczach się nie skończy, jeśli ktoś widział "Cannibal Holocaust" alias "Nadzy i rozszarpani" wie, co mam na myśli ;d;d.
Pozdrawiam!