W końcu świetna, pozytywną komedia polska:-) bez Pana Adamczyka, Pana Karolaka, czy wiecznie przeklinający Pani Dereszowskiej. Fajna fabuła osadzona w normalnych realiach a nie w nadmuchanej Warszawce. Super film na poprawę humoru bez bluzgania i lokalizowania produktu w co drugiej scenie. Bardzo mocno polecam.
A lokowanie pewnego auta i ziemniaka? ;)
A z opiniami obok się zgadzam. Komedia naprawdę odświeżająca ten stęchły chłam, który teraz wypuszcza się widzom nad Wisłą, właściwie jedyna od czasu "Tonie tak jak myślisz kotku", która daje radę. Ciekawy pomyślunek, niezłe wykonanie i zespajająca tę całość fikuśna końcówka - czego chcieć wincy?:-)
Jak jest fajny scenariusz to i ci aktorzy daliby radę. Jest po prostu oryginalny temat, inaczej potraktowana muzyka i jakoś leci. Polecam mocno!
to prawda :) miła odmiana po tym wszystkim co ostatnio było na dużym ekranie. film jest zabawny, ciepły i z morałem.
Ale się uparli i nie chcą mu dawać innych ról.
komedia faktycznie fajna. wreszcie troszkę inny skład aktorski, no i genialne role trzecioplanowe - Chabior i pan od kiełbasek. No i zaskoczył mnie Rogucki, bo wreszcie pokazał, że aktorem jest niezłym.
Komedia, ale można też go trochę podciągnąć pod film muzyczny moim zdaniem.
bardzo polecam
W sedno?
W sedno, Jjjjeahhrrr ;)
Dorota Kolak jako dobra wróżka
Bez bluzgania? Przekleństw padło naprawdę sporo
Film dobry, ale do książki się nie umywa. Polecam gorąco. "Kochanowo i okolice" Przemysława Jurka