Dlaczego w ogole bierzesz sie za ogladanie takich filmow. . I jeszcze je oceniasz!!!!! Daruj sobie.Po co robic z siebie idiotke
Śliczna dziewczynko z błyszczącymi klejnocikami Swarovskiego na słodkich usteczkach - oglądnij jeszcze raz "Barbie i 12 Tańczących Księżniczek", zjedz tabliczkę czekolady, zmień sobie opis na gg, popstrykaj więcej zdjęć własnego biustu, powrzucaj na fotobloga i odejdź w pokoju.
:) :) :) oj! oj! mam poprawiony humor na cały tydzien.
a co do oceny to juz sie nauczyłam zeby nie zwracać uwagi na punktacje z filmwebu bo argumenty niektórych osób są tak żałosne, że bardziej się nie da. takie w stylu " nie lubie gatunku horror, a to byl horror wiec daje 1" " nie zrozumiałam nic z filmu ale jestem zbyt głupia lub leniwa by obejrzeć go po raz kolejny lub przeczytać o nim coś więcej więc daje 1" "nie podobał mi się aktor (lub) muzyka (lub) to ze film był czarno- biały- daje 1"
dlaczego (przeważnie) osoby które oceniają jakiś film wysoko, piszą dokładnie o swoich odczuciach, o tym jak ten film zrozumieli, jak go interpretują, jak i do czego można go porównać itd, a osoby które oceniły na 1 nie potrafią napisac nic oprócz tekstów w stylu " ten film to gówno"?
dzieci drogie z filmwebu : (uwaga czytamy ze zrozumieniem)- film oceniamy jako całość: gra aktorska, scenariusz, reżyseria, sposób prowadzenia kamery,montaż, to czy zachowuje cechy typowe dla swojego gatunku, fabułę, oryginalność itd!!!!!!!!!
udkojagniece przypomniało mi się to: http://fabrykamemow.pl/memy/3990/Obejrzalam-4-minutowy-zwiastun