PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=345700}

Granice namiętności

The Edge of Love
2008
6,7 15 tys. ocen
6,7 10 1 15294
6,3 3 krytyków
Granice namiętności
powrót do forum filmu Granice namiętności

ocena

ocenił(a) film na 10

Zastanawia mnie fakt,jakim sposobem można wydać opinię filmowi,oglądając tylko jego zwiastun na You Tube? A na tej stronie znalazły się głosy w tej właśnie sprawie(kategorii)...
Nie sądzę,by większość forumowiczów miała okazję zobaczyć "The Edge of Love" na Wyspach,gdzie aktualnie jest emitowany w kinach, skąd więc ten pęd ku klasyfikowaniu obrazu na taki czy owaki(jeśli faktycznie jest b.dobry,to mnie tylko cieszy)?
Ja,za kilka dni wyjeżdżam do Londynu- nie omieszkam więc,w wolnej chwili wpaść i do kina,ale swoją opinią będę się z wami mogła podzielić dopiero ok.października -po powrocie(o ile w ogóle to kogoś zainteresuje).Póki co,życzmy sobie ,by jednak "Krawędź Miłości" dotarła jak najszybciej do krajowych kin.Wtedy każdy z osobna będzie mógł sam sobie wyrobić zdanie na temat filmu,zgłębiając jego treść i walory w przytulnej ciemni kinowej sali...

Filutka

Ocena oparta jest na 13 opiniach, a dużo osób korzysta z filmebu z zagranicy, więc to chyba nie jest dziwne, że wystawiają oceny i opinie na forach. Zresztą sama tam wyjeżdzasz ( może niektórzy wyjechali na wakacje i widzieli?). Miejmy nadzieję, że znajdziesz jakiś seans i nam opowiesz, bo słysząłem że film już został zdjęty z repertuaru (w 3 tygodniu wyświetlania, czy li na początku lipca frekwencja spadła aż o 60%!).