PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=5934}
5,9 9,9 tys. ocen
5,9 10 1 9910
4,0 2 krytyków
Grease 2
powrót do forum filmu Grease 2

Czy ktoś wie gdzie w polsce można kupić Grease 2 na VHS lub DVD. Interesuje mnie wersja z dubingiem, lektorem lub polskimi napisami, a może gdzieś za granicą będzie DVD z polskimi napisami??

użytkownik usunięty

doskonale cie rozumiem
matint mam ten sam problem ,nigdzie nie moge znalezc tego filmu ,ani kupic ani nawet wyporzyczyc ,to okropne , ostatnio (pare lat temu) emitowała go TVP1 lub POLSAT ,moim zdaniem skoro nie tak dawno dali czesc 1 grease to powinni takze 2 ,powinni ja miec w archiwach , bo juz ja emitowali, tylko jak ich skłonic czy poprosic by to zrobili ? w TVP1 sa seanse na prosbe ,wiec moze? przez internet mozna zamówic grease na VHS lub DVD ale całosc bedzie po angielsku ,bez polskiego dubbingu ani napisów na 100% ,zreszta to nie ma sensu składac zamówienie za granicą. Ja ciagle mam nadzieje ze wyemituja go w telewizji ,nie trace nadziei :((((( bo kupic nie ma gdzie gdyz nigdzie go nie ma , póki co zadowalam sie jedna fajna ściągniętą piosenka z tego filmu :cool rider ,daj znac jak sie dowiesz czy mozna gdzies ten film jeszcze nabyc ,żależy mi na tym ,pozdrawiam

użytkownik usunięty

JEST
NA SZCZĘŚCIE W SIECI EMPIK MOŻNA NABYĆ PŁYTĘ ZE ŚCIEŻKĄ DZWIEKOWĄ Z TEGO FILMU. POZDRAWIAM !!!!!

użytkownik usunięty

ja mam pierwsza czesc nagrana n akasecie vhs. mialam szczescie ze nie przegapilam telewizyjnej emisji jesli komus bardzo zalezy mog eudostepnic tasme do przegrania... podaje meila bioba@o2.pl pozdrawiam

użytkownik usunięty

HELP
JA TEŻ BEZSKUTECZNIE SZUKAM. W WYPOŻYCZALNIACH TYKO BEZRADNIE ROZKŁADAJĄ RĘCE !!!!!!!!!!!

Wprawdzie posty te są już dość,hm,stare,więc być może także nieaktualne,ale Grease2 można kupić w Media Marktach na teranie Warszawy

użytkownik usunięty

film ten można znaleźć w empikach ,ale neistety tylkko na dvd ,także kochani, raz...dwa....trzy lecimy do najbliższego empiku;p

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty

Też właśnie nie mogłam znaleźć i robię je sama ale muszę przyznać że z ich textami nie jest tak prosto. Próbuję żeby to jakoś brzmiało normalnie ale nie zawsze się da:/ Pozdrawiam pa Ps Jak skończę to wrzucę je na sieć.

użytkownik usunięty

nie ma problemu z odnaleziem tego filmu na DVD lub VHS- jest on dostepny, m.in. w internetowym sklepie Empika.
Ludzie, ale od czego sa wyszukiwarki? Wystarczy wpisac "teksty do filmow", a od razu dostaniemy setki linkow. Pzdr M.

a ja was jeszcze bardziej załatwię i powię że w poniedziłek ma być w "przyjaciółce" (taka gazeta;) tylko za 9,99. w zeszły poniedziłek kupilam grease 1 też za tę cenę., warto!!!

ocenił(a) film na 4
parfuum

to nie była przyjaciółka tylko "Naj" a "Grease2" będzie w tej gazecie juz jutro :)

moonlady

To nie była ani 'Naj' ani 'Przyjaciółka' tylko 'Pani domu'. Ludzie nauczcie się czytać!!! A jak nie jesteście czegoś pewni to nie piszcie głupot!!!!!!!!

SYLWKA1708

przyznaję: moja wina:) It's my faul!!! Nie tę gazetę zobaczyłam:)