PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=5934}
5,9 9,9 tys. ocen
5,9 10 1 9901
4,0 2 krytyków
Grease 2
powrót do forum filmu Grease 2

Piękny musical 

ocenił(a) film na 10

Michelle Pfeiffer & Maxwell Caulfield - ten duet bije na głowę Travoltę i Newton John. Do dziś nucę sobie piosenki które oni śpiewali. Moje ulubione to: 'I'll be your girl for all season" i "Cool rider". Mam ten film na dvd nagrany z tvp2. Cyfrowa jakość, nie to co ten shit wrzucany do netu. Polecam.

ocenił(a) film na 3
pstryk

O na pewno nie bije Travolte i Newton, musical dobry ale to 2 część, zawsze będzie gorsza.Pfeiffer była świetna to prawda

tutimix

co to za aktorka na twoim zdjeciu profilowym?

DonVitoCorleone

Jennifer Love Hewitt

SilesianFace

wlasnie tak mi sie kojarzylo ale mlodziutka musi byc

ocenił(a) film na 3
tutimix

Ten wątek to typowy troling...

ocenił(a) film na 6
pstryk

Błagam - nikt nie przebije Travolty i Newton! Michelle daje radę i pasuję tutaj jak ulał, ale Maxwell?! - raczej laluś do Beverly Hills .... Musical niezły, ale jedynka to klasyka!

ocenił(a) film na 5
pstryk

Jak dla mnie lepsza była jedynka ,fakt Pfeiffer była świetna ale i tak zawsze pozostanie sentyment do rewelacyjnej muzyki z 1 ;)

pstryk

cyfrowa jakosc musilaby byc na tvp 2 wtedy

pstryk

z 2 z piosenek lubię tylko "Cool Rider" - ost 2 części nie umywa się do 1, z której wszystkie kawałki znam na pamięć :)

ocenił(a) film na 6
maggdasj

ponadto w 2 nie podoba mi się fabuła. Główna bohaterka wydaję się jakaś taka płytka ... Piosenki też gorsze. Poza tym poza główną parą dobór obsady taki sobie.

ocenił(a) film na 6
pstryk

Pfeiffer jest wspaniałą kobietą i aktorką, ale do musicalu nadaję się średnio.