Michelle Pfeiffer & Maxwell Caulfield - ten duet bije na głowę Travoltę i Newton John. Do dziś nucę sobie piosenki które oni śpiewali. Moje ulubione to: 'I'll be your girl for all season" i "Cool rider". Mam ten film na dvd nagrany z tvp2. Cyfrowa jakość, nie to co ten shit wrzucany do netu. Polecam.
O na pewno nie bije Travolte i Newton, musical dobry ale to 2 część, zawsze będzie gorsza.Pfeiffer była świetna to prawda
Błagam - nikt nie przebije Travolty i Newton! Michelle daje radę i pasuję tutaj jak ulał, ale Maxwell?! - raczej laluś do Beverly Hills .... Musical niezły, ale jedynka to klasyka!
Jak dla mnie lepsza była jedynka ,fakt Pfeiffer była świetna ale i tak zawsze pozostanie sentyment do rewelacyjnej muzyki z 1 ;)
z 2 z piosenek lubię tylko "Cool Rider" - ost 2 części nie umywa się do 1, z której wszystkie kawałki znam na pamięć :)
ponadto w 2 nie podoba mi się fabuła. Główna bohaterka wydaję się jakaś taka płytka ... Piosenki też gorsze. Poza tym poza główną parą dobór obsady taki sobie.