PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=5933}
7,4 115 tys. ocen
7,4 10 1 115353
6,8 48 krytyków
Grease
powrót do forum filmu Grease

jak można twierdzić, że Grease jest starszą wersją High School Musical. W Grease występuje wiele dobrych aktorów, w jakimś tam HSM niby kto Zac Efron. Rozśmieszają mnie poprostu te wasze komentarze.

roro215

Ludzie już po prostu nie wiedzą co mają pisać a Grease to klasyk jeśli chodzi o musicale a nie jakaś tam starsza wersja HSM....poza tym tak jak piszesz, aktorzy, do tego jeszcze scenariusz, fabuła, całe wykonanie filmu....HSM niczym nie dorównuje Grease.

ocenił(a) film na 8
roro215

proszę Cię, jedynymi ludźmi, którzy porównują Grease do HSM to gimbaza zakochana w Efronie. Nikt o normalnych zmysłach nie porównałby tych dwóch filmów :)

ocenił(a) film na 9
Iwet87

Popieram rękami i nogami!
To świetny, lekki film, który (w przeciwieństwie do HSM) jest nieśmiertelny. W dodatku udało mi się do niego przekonać moją młodszą siostrę, a to niemal równoznaczne z cudem.
"Grease" wymiata i dziękuję za uwagę :)

AloneTogether

Ja kończę gimnazjum również nie rozumiem jak ktoś może porównywać takie filmy. Grease starsza wersja HSM MATKO!! kto to napisał??

*zgadzam się "Grease" wymiata

ocenił(a) film na 8
roro215

Już samo mówienie, że Grease jest wersją HSM jest nielogiczne. Grease powstało pierwsze, więc nie może być wersją HSM. :)

roro215

Dyskusja dosyć jednogłośna :D