jak można twierdzić, że Grease jest starszą wersją High School Musical. W Grease występuje wiele dobrych aktorów, w jakimś tam HSM niby kto Zac Efron. Rozśmieszają mnie poprostu te wasze komentarze.
Ludzie już po prostu nie wiedzą co mają pisać a Grease to klasyk jeśli chodzi o musicale a nie jakaś tam starsza wersja HSM....poza tym tak jak piszesz, aktorzy, do tego jeszcze scenariusz, fabuła, całe wykonanie filmu....HSM niczym nie dorównuje Grease.
proszę Cię, jedynymi ludźmi, którzy porównują Grease do HSM to gimbaza zakochana w Efronie. Nikt o normalnych zmysłach nie porównałby tych dwóch filmów :)
Popieram rękami i nogami!
To świetny, lekki film, który (w przeciwieństwie do HSM) jest nieśmiertelny. W dodatku udało mi się do niego przekonać moją młodszą siostrę, a to niemal równoznaczne z cudem.
"Grease" wymiata i dziękuję za uwagę :)
Ja kończę gimnazjum również nie rozumiem jak ktoś może porównywać takie filmy. Grease starsza wersja HSM MATKO!! kto to napisał??
*zgadzam się "Grease" wymiata
Już samo mówienie, że Grease jest wersją HSM jest nielogiczne. Grease powstało pierwsze, więc nie może być wersją HSM. :)