PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=5933}
7,4 115 tys. ocen
7,4 10 1 115445
7,0 40 krytyków
Grease
powrót do forum filmu Grease

Witam!

Wczoraj oglądałem z kumplem z okazji dnia "robienia rzeczy których zwykle się nie robi, z uwzględnieniem jednoczesnego zachowania poczucia własnej godności osobowej, osobistej i osobowościowej" ("Punkt 27 - dwóch facetów ogląda Grease w biały dzień pod wpływem alkoholu") i zastanawialiśmy się nad tym: CZY Sandy, między tym jak wysiadła z wozu Travolty gdy ten próbował niezwykle przebiegle złapać ją za pierś prawą;) , a ponownym pojawieniem się tejże w suczym stroju z tapirem na głowie - zaliczyła paru co chętniejszych panów, by ułatwić sobie przemianę i uczynić ją bardziej naturalną.

Bardzo Was proszę Drodzy Użytkownicy o wyrażanie swoich opinii, gdyż chciałbym wiedzieć czy inni też się nad tym zastanawiali i do jakich wniosków doszli.

SnookJabbyJab

Typowo męskie myślenie;) Jednakże plusa dla was, że to obejrzeliście <chociaż pod wpływem%>;)Zmuszenie faceta do obejrzenia z kobietą filmu tego typu równa się zeru. Ja myślę, że Sandy tylko ,,została zrobiona" przez koleżanki. Wyedukowana teoretycznie. Widać, że jeszcze sama nie jest pewna siebie i jak ma się zachować. Wystarczy spojrzeć na scenę z papierosem, gdy ogląda się na koleżanki co ma z nim zrobić. a reszta to co robi to szkoła co ma mówić i robić.