PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=5933}
7,4 115 tys. ocen
7,4 10 1 115445
7,0 40 krytyków
Grease
powrót do forum filmu Grease

Uwielbiam

ocenił(a) film na 9

ten klimat,film mocarski,te fryzurki,ciuszki,muzyka z szaf grajacych niezapomniane czasy nie to co tera kiszka,specyficzne fryzurki rock n roll yeah

ocenił(a) film na 7
babe11

dokladnie tez to kocham ale niestety to lata 50 ..niestety nigdy nie powrócą:(

cocochanel

niestety to prawda. Ale niech zostaną zawsze we wspomnieniach :)

_Alicia_

Też chcę powrót lat 50.! Nie wiedzieć czemu odnoszę wrażenie, że wszystko co najlepsze już odchodzi.

babe11

nieprawda
moda jest modą:) na ulicach jest pełno powrotow w sposobie ubierania czy fryzurach. Oczywiscie nie wszyscy i nie wszedzie:))

Ale nie zmieni to faktu, ze po Grease lepszego musicalu chyba nie wydano:)

jatomala

Kinowe cudeńko! Uwielbiam ten klimat, tę muzykę...make-up, ciuszki i cwaniakowatych panów z brylantyną na włosach:*

ocenił(a) film na 10
jatomala

racja. przecież to teraz znów nosimy rurki, błyszczące leginsy i takie szpilki. kurtki skórzane z cwiekami i inne rzeczy znów do nas powracają. ale te amerykańskie kina na świerzym powietrzu, bary z coca colą w szklanych butelkach i z szafami grającymi. te pastelowe kolory i brylantyna na włosach rock'n'roll'owców. ahh..

jak oglądałam dziś ten musical, to aż ciarki mi po plecach przechodziły. na widok tego wszystkiego + młody Travolta < 3

ocenił(a) film na 5
Drazetka

czy ktos moglby mi opisac pierwsze 10 minut filmu?:) nie chcialam mnozyc niepotrzebnie tematow