PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=219933}
7,1 181 tys. ocen
7,1 10 1 180583
7,0 59 krytyków
Grindhouse: Death Proof
powrót do forum filmu Grindhouse: Death Proof

Będzie jako dodatek na DVD w kolekcji GW, w pudełku slim.

supermaczo1

Cena 6.99 więc zasuwać do kiosków :D

nightmare_1985

Ja kupie z pewnością. Mam większość filmów Tarantino i swoją kolekcje chętnie powiększę. :)

A cena to 7,99 zł. ;)

użytkownik usunięty
supermaczo1

Ja pier.. ja kupiłem za 20zł dzisiaj!!!!!!!!! Jak pech to pech.

ocenił(a) film na 8
supermaczo1

Dowiedziałem się niedawno ze strony dodatki do gazet :)
MASAKRA!!!
Kupię na 100%,razem z "Planet Terror" oczywiście :p

!!!pozdro!!!

evangel

Cena to jednak 6,99 zł. Sugerowałem się wcześniej stroną dodatkidogazet.pl, ale widzę, że zostało już zmienione.

ocenił(a) film na 9
Camil

To Świetnie tylko mam nadzieje ze lektor i napisy nie ebda spiperzone jak w przypadku Wsciekłych Psów ;)!

Camil

a jednak cena 7.99zł dziś kupiłem ;) i zaraz sobie włączę

supermaczo1

Lepiej se kupić wydanie 2DVD w pięknym metalboxie, ale jak komuś na dodatkach nie zależy to Wyborcza ma dla nich świetną ofertę, bo na 95% będą to płyty identyczne ze sklepowymi.

Sub_Zero

Uffff. Cholernie ciężko jest znaleźć wydanie GW z Grindhouse. Jakąś godzinę szukałem, ale udało się! Za chwilę wkładam płytę do napędu i oglądam ;]

supermaczo1

Jak dzisiaj jest na Canal + Film o 21:40

ocenił(a) film na 6
Diego_MK

rewelacją jest to że filmy są na płytkach dwuwarstwowych.

GhostFace

a co w tym przepraszam rewelacyjnego ?

ocenił(a) film na 6
Leon_B_Fink

jak to co? czysta radość!

ocenił(a) film na 7
supermaczo1

Czy ktoś już obejżał ten film z GW? Ja tak i z moim jest coś nie tak. Kiepsko nagrany (ale to chyba celowe było zamierzenie reżysera) i zanik foni się pojawia (szczególnie na początku filmu tak na 1 sek, nie przeszkadza to zbytnio ale jednak szkoda) oraz trochę zacina się w kilku scenach. Ma ktoś podobne spostrzeżenia?

użytkownik usunięty
maciek82a

Zanik fonii jest taki sam jak na polskim wydaniu sklepowym, co do reszty to wszystkie te zacięcia to celowy zabieg reżysera.

Wydanie z gazety jest o tyle lepsze, że nie jestesmy zmujszeni do oglądania kilku minut reklam w tym reklamy kibla. Jest tylko "gazeta wyborcza zaprasza na film" potem menu głowne i można od razu oglądać.

maciek82a

tak te zaniki foni i czasmi przeskoki filmu to wszystko zabiegi celowe, co mają niby przypominać klimat starych czasów, mi to odpowiada. Przed Planet terror jest za to zajebista "reklama" filmu, którego nie ma;) "Machete" polecam - głos spikera jest super:)