Ja kupie z pewnością. Mam większość filmów Tarantino i swoją kolekcje chętnie powiększę. :)
A cena to 7,99 zł. ;)
Dowiedziałem się niedawno ze strony dodatki do gazet :)
MASAKRA!!!
Kupię na 100%,razem z "Planet Terror" oczywiście :p
!!!pozdro!!!
Cena to jednak 6,99 zł. Sugerowałem się wcześniej stroną dodatkidogazet.pl, ale widzę, że zostało już zmienione.
To Świetnie tylko mam nadzieje ze lektor i napisy nie ebda spiperzone jak w przypadku Wsciekłych Psów ;)!
Lepiej se kupić wydanie 2DVD w pięknym metalboxie, ale jak komuś na dodatkach nie zależy to Wyborcza ma dla nich świetną ofertę, bo na 95% będą to płyty identyczne ze sklepowymi.
Uffff. Cholernie ciężko jest znaleźć wydanie GW z Grindhouse. Jakąś godzinę szukałem, ale udało się! Za chwilę wkładam płytę do napędu i oglądam ;]
Czy ktoś już obejżał ten film z GW? Ja tak i z moim jest coś nie tak. Kiepsko nagrany (ale to chyba celowe było zamierzenie reżysera) i zanik foni się pojawia (szczególnie na początku filmu tak na 1 sek, nie przeszkadza to zbytnio ale jednak szkoda) oraz trochę zacina się w kilku scenach. Ma ktoś podobne spostrzeżenia?
Zanik fonii jest taki sam jak na polskim wydaniu sklepowym, co do reszty to wszystkie te zacięcia to celowy zabieg reżysera.
Wydanie z gazety jest o tyle lepsze, że nie jestesmy zmujszeni do oglądania kilku minut reklam w tym reklamy kibla. Jest tylko "gazeta wyborcza zaprasza na film" potem menu głowne i można od razu oglądać.