Dawno nie bylem na filmie, gdzie ludzie krzyczeli, smiali sie i ogolnie reagowali na sam film. Ale to w koncu tarantino, istne mistrzostwo 10/10 jak nigdy !!!!
I takie reakcje wywołuje TYLKO Tarantino. Ten film to arcydzieło,kto wie,może nawet KULTOWEGO "Pulp Fiction"?? Czekam już z niecierpliwością na "Inglorious Bastards". To będzie mega hit.
zgadzam sie z Wami :) film rewelacyjny :) wkurzyl mnie, rozbawil, przerazil :) strasznie rusza emocje - po obejrzeniu bylem oslupialy i nie wiedzialem CO TO BYLO?! ale juz wiem - GENIUSZ!!!!!!!
Też się zgadzam, film zmuszał widza do ?głosowej? interakcji podczas seansu, po prostu rewelacja w każdej sekundzie, dawno nie byłem w kinie tak rozemocjonowany.
heh ja byłem na nim dzisiaj o 10 rano (akurat tylko ta godzina mi pasowała) i ku mojemu zdziwieniu.. byłem sam 1 na sali :D wiec w moim wypadku tylko ja "reagowałem na film" xD , ktory zreszta przypadl mi do gustu :)
Heh... Pierwszy film na film web któremu stawiam 10/10. Nie ma słów by go opisać. A po raz 100 nie chce powtarzać "geniusz", "majstersztyk", "wielkie kino". Nie ma po co tego mówić. Każdy kto go widział potwierdzi. Cholera, jak ja kocham dobre kino!
"na tle tych co wyszły jest najoryginalniejszy"
Dokładnie, dla mnie też przebój roku.
A co ma Labirynt do Zodiaka i Death Proof, to kompletnie trzy różne filmy. Co nie przeszkadza każdemu być rewelacją.