PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=219933}
7,1 181 tys. ocen
7,1 10 1 180576
7,0 59 krytyków
Grindhouse: Death Proof
powrót do forum filmu Grindhouse: Death Proof

Dawno nie bylem na filmie, gdzie ludzie krzyczeli, smiali sie i ogolnie reagowali na sam film. Ale to w koncu tarantino, istne mistrzostwo 10/10 jak nigdy !!!!

ocenił(a) film na 10
PeCeK

I takie reakcje wywołuje TYLKO Tarantino. Ten film to arcydzieło,kto wie,może nawet KULTOWEGO "Pulp Fiction"?? Czekam już z niecierpliwością na "Inglorious Bastards". To będzie mega hit.

ocenił(a) film na 9
PeCeK

zgadzam sie z Wami :) film rewelacyjny :) wkurzyl mnie, rozbawil, przerazil :) strasznie rusza emocje - po obejrzeniu bylem oslupialy i nie wiedzialem CO TO BYLO?! ale juz wiem - GENIUSZ!!!!!!!

ocenił(a) film na 10
_Stuntman_Mike_

Też się zgadzam, film zmuszał widza do ?głosowej? interakcji podczas seansu, po prostu rewelacja w każdej sekundzie, dawno nie byłem w kinie tak rozemocjonowany.

ocenił(a) film na 9
PeCeK

heh ja byłem na nim dzisiaj o 10 rano (akurat tylko ta godzina mi pasowała) i ku mojemu zdziwieniu.. byłem sam 1 na sali :D wiec w moim wypadku tylko ja "reagowałem na film" xD , ktory zreszta przypadl mi do gustu :)

ocenił(a) film na 8
PeCeK

Heh... Pierwszy film na film web któremu stawiam 10/10. Nie ma słów by go opisać. A po raz 100 nie chce powtarzać "geniusz", "majstersztyk", "wielkie kino". Nie ma po co tego mówić. Każdy kto go widział potwierdzi. Cholera, jak ja kocham dobre kino!

ocenił(a) film na 8
QusaQ

Mało filmów więc widziałeś.bo film ok,ale bez rewelacji.

ocenił(a) film na 9
Iluvatar

Jak mówi, że rewelacyjny to jest rewelacyjny.

ocenił(a) film na 9
ALIEN_K

Dla mnie na pewno film roku, na tle tych co wyszły jest najoryginalniejszy

ocenił(a) film na 10
Marcko

"na tle tych co wyszły jest najoryginalniejszy"
Dokładnie, dla mnie też przebój roku.

ocenił(a) film na 8
Nachtjager

Trochę przesadzacie.Lepsze niż Labirynt fauna,czy Zodiak?.Na pewno nie.

ocenił(a) film na 10
Iluvatar

A co ma Labirynt do Zodiaka i Death Proof, to kompletnie trzy różne filmy. Co nie przeszkadza każdemu być rewelacją.

ocenił(a) film na 10
Nachtjager

A tak na marginesie to Death Proof był dla mnie większym zaskoczeniem i ciekawszym doświadczeniem od Labiryntu który do mnie nic a nic nie przemówił.