PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=219933}
7,1 181 tys. ocen
7,1 10 1 180594
7,0 59 krytyków
Grindhouse: Death Proof
powrót do forum filmu Grindhouse: Death Proof

Właśnie ściągnąłem go z neta. Film b. dobry choć nie perfekcyjny. Bardzo dobre zdjęcia, montaż i pomysł z realizacją. Death Proof jest o wiele lepszy niż Planet Terror (ale to tylko moje zdanie - o gustach sie nie dyskutuje.)
Na koniec moge powiedzieć z dumą, że mimo kilku wad filmu Tarantino wraca w godnej chwale ;)

ocenił(a) film na 8
Flaj

A dlaczego WRACA? Nie podobał ci się Kill Bill? Ja też mam już na dysku Grindhouse ale obejrzę go sobie w zacnym gronie w godzinach późno-wieczornych. Z tego co widziałem przeglądając fragmenty, oba filmy są ciekawe :)

ocenił(a) film na 8
matt80

A dlaczego WRACA? bo Kill Bill 2 był słaby i nudny, Quentin zrobił go tyklo i wyłącznie dla Ummy którą zresztą ubustwia, albo sory Quentin ubustwia jej wielkie stopy!!! ... co do Grindhouse to oglądam dziasj, jest niezła kinówa :p ...

ocenił(a) film na 9
mieszkoxxx

Kill Bill 2 słaby i nudny? No tak dla ciebie mniej akcji=nudny. 2 część była lepsza od pierwszej, właśnie dlatego że Tarantino zwolnił akcje, skupił się na przedstawieniu historii Beatrix. A co do Grindhousa, nie oglądałem go jeszcze ale po duecie Rodrigez+Tarantino spodziewam sie przynajmniej świetnego filmu.