PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=219933}
7,1 181 tys. ocen
7,1 10 1 180594
7,0 59 krytyków
Grindhouse: Death Proof
powrót do forum filmu Grindhouse: Death Proof

Czy jest to film w ktorym jest zabojca z pila? Prosze o odpowiedz.

ocenił(a) film na 7
alicja_r

Nie.. nic z tych rzeczy

ocenił(a) film na 10
Uzi

HOW DARE YOU! nie, skąd :) Tarantino gniotów nie robi :)

ocenił(a) film na 10
Stuntman_B_

ps - przeczytaj opis etc. tam masz o filmie wszystkie informacje...

alicja_r

Nie widze opisu tego filmu. Czy to jest ten MASZET? FIlm taka zapowiedz widzaiłam co miał norze i szable?

ocenił(a) film na 10
alicja_r

OMG, proponuje pomyśleć, poszukać, pogłówkować i oczywiście nauczyc się angielskiego (maszete), to nic nie boli.

PS. Trzeba walczyć z ciemnotą i leniami.

ocenił(a) film na 10
KamiLPArsenal

Nie bądź taki surowy, to tylko lenistwo.

Proszę, tutaj masz link do opisu filmu - http://grindhouse.death.proof.filmweb.pl/Grindhouse++Death+Proof+2007+opisy,Film Descriptions,id=219933

ocenił(a) film na 10
alicja_r

Tak, to jest dokładnie to samo, co w Teksańskiej Maskarze Piłą Mechaniczną. Powtarzam: Piłą Mechaniczną. Nie jakąś inną, podrobioną tandetą tylko Piłą Mechaniczną.

ocenił(a) film na 9
alicja_r

Tak, jest tu masakra, która rozegrała się w Texasie, w okolicach Austin na dodatek. Zabójca ma piłę w swoim bagażniku, ale nie zdążył jej użyć.

ocenił(a) film na 9
alicja_r

Tak, jest tu masakra, która rozegrała się w Texasie, w okolicach Austin na dodatek. Zabójca ma piłę w swoim bagażniku, ale nie zdążył jej użyć.

ocenił(a) film na 10
Sertan

Po napisach jej używa. Później jest chwila czarnego ekranu i zaczyna się Teksańska Masakra Piłą Mechaniczną. Tylko Rosario zmienia się w Jessice Biel.

0123456789

a songo w pokemona

Leon_B_Fink

Leone Tarantino dlaczego nazywasz sie jak rezyser filmu? I czy wystepuje jakis pokemon w filmie tym jak napisales?

Leon_B_Fink

Leone Tarantino dlaczego nazywasz sie jak rezyser filmu? I czy wystepuje jakis pokemon w filmie tym jak napisales?

ocenił(a) film na 10
alicja_r

Nie, ale jest Steven Segal jako morderca z piłą...

Nachtjager

Steven Segal zFIlmu gdzie zastrzelili mu zone jak wskoczyli do domu i byl w spiaczce i mial brode a pozniej ze wszystkimi walczyl?

alicja_r

Kupiłam sobie Palp Fikcjon na dvd. Moege pożyczyc komus jak chcecie.

ocenił(a) film na 10
alicja_r

Ale jestes super.

KamiLPArsenal

Niw wiem czy jestem super? Może Ty mi powiesz chłopcze?

ocenił(a) film na 7
alicja_r

jeszcze brakuje pytania: Jak to? Challenger ze Znikającego Punktu?? Przecież Barry Newman rozbił go o buldożery! :D