Hehehe czytając wasze komentarze uśmiałem się :P W sumie chciałem zobaczyć o co tyle gadki i.... muszę przyznać że Ci którym się podobał mieli rację. Film jest z@jebisty no może w niektórych scenach jest nieco przekoloryzowany ale i tak jest odświeżająco nowy w tym całym syfie amerykańskiego kina które można przewidzieć od razu na początku filmu.
Natomiast z Death proof jest inaczej na początku są bohaterki nawet ja się nie spodziewałem że je z@jeb1e i to w jakim stylu :-) i tan lapdance uuu nice jak to mówił Borat :D
Podsumowując Świerze spojrzenie i fabuła, Świetne dupcie, Amerykańskie samochody typu muscle (szczególnie ten mustang dziewczyn), no dla mnie po prostu bomba jak narazie to jest w mojej 10 wakacyjnych filmów.
Pozdrawiam wszystkich :-)
"w mojej 10 wakacyjnych filmów. "
A wakacji juz koniec ;P no chyba ze jesteś studentem :D
Film naprawdę dobry 9/10;)
Dlaczego
a) Bo to film Q. Tarantino
b) Bo filmy Tarantino są pewnym odchyleniem od normy ;) nie jest to taka codzienność :) ... Uwielbiam je :)
Co do gatunku tego filmu to sam nie wiem :d jak to nazwać :D
zastanawia mnie co ebdzie w Grindhouse: Planet Terror ;) który wyrezyserowal Robert Rodriguez stały kompan w filmach Q. Tarantino ;)
albo bardzo rozni sie od niego stylem co w polaczeniu daje super filmy
obejrzycie Four Rooms tam jest napisane która scene kto wyreżyserował i widać różnice kolosalna !