PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=219933}
7,1 181 tys. ocen
7,1 10 1 180575
7,0 59 krytyków
Grindhouse: Death Proof
powrót do forum filmu Grindhouse: Death Proof

DZIEWCZYNY WIDZIAŁYŚCIE ARLENE W AKCJI ? Jej taniec to już sama przyjemność dla oka, a co bym czuł siedząc na miejscu kaskadera ? huh, ekstaze ? ciezko sobie wyobrazic ! ciekawe, ktora z was jest w stanie tak zabawic swojego partnera, he ? Potraktujcie scene z filmu jako instruktaz, rozpiszcie sobie kroki na kartce, udoskonalajcie a pozniej przekazujcie nauki corkom, wnuczkom itd !!!! Uczyncie swiat piekniejszym !!!!!

ocenił(a) film na 9
eccocce

hahaha, zatkało kakao ? :> zamiast zaslaniac partnerom oczy w kinie pokazcie w sypialni na cos was stac ! o!

ocenił(a) film na 7
eccocce

hehe nikogo nie zatkało...przynajmniej nie mnie:) nie sadze zebym musiala przepisywac kroki z filmu - mam wlasne i moj partner nie narzeka:D...a tak na powaznie to jest to jedna z moich ulubionych scen z filmu, bo zawsze sie ciesze kiedy docenia sie ladne naturalne kobiety i to jeszcze w taki wdzieczny sposob:) pozdrawiam

ocenił(a) film na 8
minorqueen85

Ta laska była gruba i miała brzydką twarz jak Michael Jackson.Nie wiem co cię tak podnieciło.

ocenił(a) film na 9
minorqueen85

tylko pozazdroscic partnerowi :) jednak sa na tym swiecie kobiety, ktore sie staraja ;PP

ocenił(a) film na 8
minorqueen85

Jestem na ogół krytyczny,ale kobieta na tym zdjęciu jest ładna.Skoro to ty to faktycznie może twój taniec być ciekawym doświadczeniem.

ocenił(a) film na 7
Iluvatar

hm...dziekuje za komplement, o ile byl o mnie (czasami trudno sie polapac):)...a co do tej dziewczyny - twarz to rzecz gustu jak widac, ale gruba??? zaskakujace podsumowanie...

ocenił(a) film na 8
eccocce

mnie podnieciło.świetny taniec, świetna scena i tu moje pytanie, czy ktoś wie do jakiego kawałka wykonała swój ponętny lapdance.?pozdrawiam fanów QT

ocenił(a) film na 10
Przemas_2

Butterfly tańczyła przy "Down in Mexico" by The Coasters.
(świetna scenka, świetna, gorąca pani, świetny taniec)