Świetny był finalny pościg, kiedy dziewczyny wzięły się za Mike, dwa klasyczne auta, żadnego retuszy cyfrowego, dobre stare kino!
No i jak go dopadły i Abernathy wymierzyła mu ostateczny cios butem, a potem nagle THE END ? rany!
Jak ktoś chce się jeszcze raz uśmiechnąć, to proszę bardzo:
http://www.youtube.com/watch?v=HSWCpYyo2fc
Nie oglądać jak się jeszcze nie widziało filmu, a ma się zamiar.
BTW. Jednak Zoe wymierzyła kopa.
mam jeszcze takie pytanie. co się działo potem, bo pamiętam, że po chwili napisów była jeszcze jedna scena, ale nie mogę sobie przypomnieć jaka. Kojarzy mi się, że dziewczyny kopały leżącego Stuntmana Mike'a ale nie jestem pewien co jeszcze się działo.
Abernathy kopie w twarz leżącego Stuntman Mike prosto w twarz i rozwala mu facjatę.
Wlasnie wrocilem z kina. THE END i wydazyla sie rzecz nadzwyczajna, cala sala nagrodzila film gromkimi brawami a niektorzy nawet owacjami na stojaco. Swiatlo sie wlaczylo a wiele osob zamiast wychodzic ogladalo do konca napisy z ogromnym usmiechem twarzy. Cos niesamowitego.
Na seansie u mnie to samo, brawa od widowni po projekcji. Cudowny film genialnego Tarantino!
Film cudowny to nie jest,ale nawet ok.Brawa ludzie nie biją na koniec dla Tarantino za film,ale za to,że kobiety pokonują bandziora.
i to zakończenie ma być takie genialne ? Jeśli lubisz opowiadanie kawałów to film dla ciebie ale jak na coś do obejrzenia to pff... to już wszędzie było a sam finałowy pościg do najlepszych nie należy
Finalny pościg jest jak cudo, masę nawiązań do klasycznych filmów drogi. Jest taki jaki miał być i wygląda super.