Tarantino, to mówi samo za siebie :)
Zaraz, TV Puls, 3 luty 2014, godz 21.45
Kto ma ochotę pokomentować na bieżąco, zapraszam :)
no własnie nie, widzialam raz ten drugi film, co tam była t babeczka bez nogi, poleciłes mi to wtedy chyba do obejrzenia.
ech... te ramba wszystkie mi sie wydawały za krwiste i za brutalne, gwałty na kobietach, zażynanie dzieci itd.
nie chodzi mi o to że czegoś takiego na świecie nie ma chodzi mi o to że było to pokazane w takim zabawnym kontraście do całego bohaterskiego Rambo. Wyglądało to dość zwyczajnie w granicach tego do czego zdążyły nas już filmy przyzwyczaić
Z mojego punktu widzenia było bardziej szczegółowo, te wszystkie urywane kończyny i głowy, może dawno czegoś takiego nie widziałem i stąd takie wrażenie.
U Tarantino zazwyczaj podoba mi się tylko muzyka ;-) ale tak patrzę, patrzę i patrzę ...
Dobry wieczór.
jechały, jechały i myslalam, ze nigdy sie nie skonczy ta scena. fajnie się zaczyna,,, nie mam pojecia o czym to bedzie, nawet sie nie domyslam! nawet nie czytam opisu ;))))) jadę na żywca!
Ja się mogę pochwali że widziałem już wszystko od niego (tylko te filmy które jeszcze istnieją). To jego zdecydowanie najsłabszy film nawet sam o tym kiedyś mówił. Film jest w zasadzie o niczym
Myślę że zadanie dla widza to skupić się na zabawnych abstrakcyjnych dialogach które w sumie też zaczęły mnie w końcu nużyć.
to tak jak ja! A po filmie Od zmierzchu do świtu wiadomo, że może być zwrotnie;-)
Ps. Niezłe laski z tych dziewcząt co tak jechały i jechały !!!
i już wiem skąd je kojarzę;-) znalazłam to po tym jak Gus Gus zawitał we Wrocławiu :-)
http://www.youtube.com/watch?v=h_-QkX9NsC0
najciekawsza była chyba w Grindhouse: Planet Terror ale w Sukiyaki Western Django też była niezła
ja też nie widziałem ale tam on reżyseruje tyko jedną z czterech opowieści a kogo grał to nawet nie wiem
moze jak kiedys bedzie w tv to zobaczymy wszyscy w kwoku :) ja go wbrew pozorom lubie... widzialam, ze 2razy :)
Oglądałem kilka razy, powiem tak fajny film......... I BARDZO MIŁY PAN KIEROWCA ! kibicowałem mu żeby te panie w białym samochodzie ........ :) no ale no cusz
tanczy tanczy!!!!!!!!!!! trzeba sie tego nauczyc :))))))))))))))))))))))))))))))