PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=219933}
7,1 181 tys. ocen
7,1 10 1 180575
7,0 59 krytyków
Grindhouse: Death Proof
powrót do forum filmu Grindhouse: Death Proof

Dramatyczno kicha. Co z tego, że to kpina z krwawego, synsacyjnego kina, skoro ani to z dowcipne, ani tyż za móndre za bardzo niy jes. Fajne dziołchy i przebojowo muzyka mo praktycznie kożdy teledysk, a tukej Tarantino niy oferuje nóm wiela wiyncyj. Jedyn z jego nojsłabszych filmów niystety...

użytkownik usunięty
ulubione

POPIERAM w 100% !!!
Tarantino dał ciała.

ocenił(a) film na 10
ulubione

Jeżeli nie jest to dowcipne to jak wytłuamczysz śmiech na sali kinowej? I to nie jednej, byłem na tym 4 razy o.0

ocenił(a) film na 10
Stuntman_B_

Stuntman Bart i to rozumiem! 4x Death Proof, nie dziwię się! Warto.

ocenił(a) film na 10
Stuntman_B_

Ja 4 razy chyba nie pójde do kina, wystarczy że mam dylemat czy iść jutro z rana żeby rodzice nie wiedzieli, czy pójść wieczorem i mieć rozmowę że za dużo kasy wydaję na kino.

KamiLPArsenal

Hyjdla Dziwok twojego postu to by enigma nie rozszyfrowała :)

ocenił(a) film na 9
ulubione

Sam jesteś kicha, ten film to film roku!

Lady_von_Teschen

Naprawdę kocham takie wypowiedzi: "Sam jesteś kicha, ten film to film roku", nie dość że to jest śmieć a nie komentarz to na dodatek jeszcze błąd powtórzeniowy. Gratuluje autorowi tej błyskotliwej wypowiedzi.

ocenił(a) film na 10
mother2

Po raz kolejny, nie ogladaj filmów tarantino skoro uważasz, ze nie są zabawne i bez polotu w dodatku słowo "NUDNE" kompletnie nie pasuje do Tarantino. Błagam co za ludzie idą na film nie wiedząc po co...F***!

ulubione

Zgadzam calkowicie, Tarant dal du*y. Facet opowiada w wywiadach jak latwo mu przyszlo pisac dialogi do tego filmu. No jasne, poza kilkoma minutami dialogi tu sa do bani, byle licealista by lepsze napisal. Dwie godziny gledzenia, w tym z 5 minut niezlego dialogu: kiepski wynik. Pierwsze pol godziny filmu to zalosna zenada w wykonaniu rezysera, zachwyconego sam soba.

ocenił(a) film na 10
krzysiektom

Może nie zrozumiałeś o co chodzi w tych rozmowach?

ulubione

"nie ogladaj filmów tarantino skoro uważasz, ze nie są zabawne" - czymu? KILL BILL (zwłaszcza cz. 1) był rewelacyjny, WŚCIEKŁE PSY na wysokim poziómie... ale GRINDHOUSE do gustu mi niy przipod i chyba moga sie pocielić na tym forum swoim zawodym, tak jak inni swojim yntuzjazmym dlo tyj produkcji, niy?

użytkownik usunięty
ulubione

O, cóż to się stało, wyczuwam śląski akcent na filmwebie.

jak kicha, to na zdrowie! ;)