Ogromny zawód. Po 30 minutach oglądania zdałem sobie sprawę że właśnie oglądam najgorszy film tego bardzo przeze mnie lubianego reżysera. Co jest w tym filmie najgorsze? To co powinno być najlepsze w filmie Tarantino- dialogi. Są okropne- ciągną się w nieskończoność, nie są wogóle śmieszne, nie mają klimatu. Zawsze w swoich filmach Tarantino potrafił jakoś zaskoczyc ale tym razem udało mu się to zrobić w negatywnym sensie. Naprawdę śmieszą mnie głosy obrońców tego "dzieła", że Ci co go krytykują to go nie zrozumieli. Ale to naprawdę nie chodzi w tym przypadku o rozumienie czy nie pewnych ukrytych aluzji. One mogą sobie być ale choćby nie wiem jak inteligentne były to i tak nie zmieni mojej opini że film jest okropny. Nudny i głupi Ocena 1/10
potwierdzam .death proof jest słabym filmem. oczywiscie wole oglądnąć ten film niż sensację w stylu van dammea lub cagea, ale to marne pocieszenie.obraz ten jest monotonny, przegadany i prowadzi do nikąd.
pare zaskakujących momentów nie uratuje 2 godzinnego filmu.
kill bill 1 też średnio przypadł mi do gustu.za dużo krwi w krwi i karate.
co do bekartów-nie zgadzam się z przdmówcą.scenariusz jest powalający.
film co najmniej bardzo dobry.fajnie sie oglądało.po tym filmie odzyskałem wiarę w tarantino.
Elo ludziska! to jest temat o grindhouse!
A co do wrogow publicznych to trzeba byc zajebistym ignorantem zeby uznawac ten film za arcydzielo przy okazji mieszajac bekarty z blotem
Mi tez sie podobaly oba a jedynym filmem tarantina ktory nie przypadl mi do gustu byl KILL BILL
Ludzie! Nie zapominajcie zapominajcie,żeinoo przede wszystkim rozrywka!
Quentin w wywiadzie sam podkrślił, że chciał nakręcić film o ścigających się samochodach. A ten film taki jest należy go traktować jako rozrywkę!!!
Ależ my to wiemy...Tylko że nie każdy film który ma byc rozrywką sie podoba. jak ktoś nie lubi takich filmów to mu sie nie spodoba i kropka