...trochę szkoda, że Tarantino odszedł od orientalnych klimatów. Miałem cichą nadzieję, że po Kill Bill'u zrobi jakies wielkie Anime, które przejdzie do historii....Ale pewnie Grindhouse to wspaniały film, który zapewnie mnie również urzeknie... Może kiedyś jeszcze Tarantino zrobi coś podobnego do Kill Bill'a...
That's very very good idea!!! Very good! Patrzcie jaki z Franka Bystrzacha! Naprawdę dobry pomysł. Obajrzę se KIll BIll'a!
moim zdaniem to najgorszy film tarantino, byłem ciekawy, nestety sie zawiodłem, może dlatego ze moje oczekiwanie były zbyt wysokie, trudno, mi sie nie podobał, mam nadzieje że pan q wróci do produkcji w "swoim stylu"
p.s. dla sprostowania:
nie jest tak ze film zupełnie mi sie nie podobał, po prostu liczyłem na coś lepszego.
klimat tarantino jest odczuwalny ... niestety zbyt słabo
Rozumiem. Mi się akurat podobała ta zmiana klimatu i to bardzo. Każdy ma inny gust. Nie każdego kręcą miecze, japońska kultura i zemsta... MNie bardzo...
Rozumiem. Mi się akurat podobała ta zmiana klimatu i to bardzo. Każdy ma inny gust. Nie każdego kręcą miecze, japońska kultura i zemsta... MNie bardzo...
Nie wiem na ile to pewna informacja, ale kolejnym filmem QT po Grindhouse, nie bedzie Inglorious Bastards, a mniejszy projekt traktujący o kung-fu i kręcony na Mandarinie, czyli tam gdzie niektóre sceny KillBilla. Pewnie cię to ucieszy :)
Podobno to ma być luźny remake 36th Chamber Of Shaolin i Onearmed Swordsman braci Shaw.