PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=219933}
7,1 181 tys. ocen
7,1 10 1 180575
7,0 59 krytyków
Grindhouse: Death Proof
powrót do forum filmu Grindhouse: Death Proof

Dopiero co wróciłam z kina i na prawdę myślałam, że zasnę. Akcji zero, nic się działo, ciągła
paplanina głupkowatych i wulgarnych kobiet, tak na prawdę nic nie znacząca i nie wnosząca
nic do i tak kiepsko zrealizowanej fabuły, bo pomysł był fajny. Gra aktorska zwłaszcza
Russella mnie bardzo rozczarowała - ta końcówka w samochodzie i mało realistyczne
wołanie pt. "O nie! O jaki ja biedny!!!". Film oceniam na 2/10 z wielkim rozczarowaniem
Tarantino.
NUDA

ocenił(a) film na 9
milena_dziabas

Oj ty się nie znasz, te dziewczyny były całkiem bekowe, a to, że przy tym wulgarne to nie powinno ci się nie podobać zważając ze to film Tarantino.
Obejrzyj sobie jeszcze raz "Pulp Fiction" to zrozumiesz, że dialogi bez przekleństw to bezsens.

ocenił(a) film na 10
adamwis25

NUDA?! Na pewno oglądałliśmy ten sam film?
Dla mnie film jest genialny, mówi o sile kobiet, jest bardzo feministyczny i dobrze, że właśnie taki jest:) taka fajna przewrotnośc jest w nim, że
SPOJLER
kiedy widzisz k.russella zabijającego tą laskę to myslisz sobie , kurcze, kolejny film o jakimś świrze, który zabija naiwne dziewoje, ale potem role sie odwracają i to naprawdę jest super
KONIEC SPOJLERA
Każda kobieta mająca zwątpienie w to, że może wszystko, powinna zrobić sobie seans Kill Bill + Death Proof. Koniec i kropka:)

ocenił(a) film na 2
elis_webber

Jeśli o sile kobiet świadczy to ile lodów zrobiła to rzeczywiście, z rozmów głównych bohaterek wynika, że są bardzo silne. Niektórzy jednak inaczej rozpatrują feminizm. Powodzenia w dorównaniu idolkom.