PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=219933}
7,1 181 tys. ocen
7,1 10 1 180583
7,0 59 krytyków
Grindhouse: Death Proof
powrót do forum filmu Grindhouse: Death Proof

Jego kino jest jedyne w swoim rodzaju, gatki w jego filmach "o niczym" są tak ciekawe i wciągające, że nie idzie się od ekranu oderwać. Ma swój styl i ma mój szacunek. A death proof to film trzymający w napięciu, kino rozrywkowe wysokich lotów. GOOD SHIT

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
zakapior

Osobiście byłbym za poprawą Twojego słownictwa i ortografii. To forum filmowe, a nie rynsztok.
p.s. Dał ciała - brzmi wystarczająco dosadnie.

ocenił(a) film na 8
cappot

Ok. Zagalopowałem się. A tak poza tym ssij mi drąga.

ocenił(a) film na 8
cappot

Sory naprawdę ale mój młodszy brat wyjebał z tym tekstem.

ocenił(a) film na 8
cappot

On klamie ! to on to napisal !! nie wierzcie mu !

ocenił(a) film na 6
zakapior

Ja byłem cały czas za kaskaderem, a gdy go te wredne smarkule pobiły to stwierdziłem, że ten film jest z dupy i się zawiodłem

zakapior

Mam nadzieje, że to taki głupi żart, że byliście za kaskaderem!Jezeli nie, to brak słów!!Morderca jest waszym idolem!Oby kiedyś taki Mike Kaskader nie rozjechał wam matki, żony, córki!!

ocenił(a) film na 6
Juno

Nie, to nie był żart. Na prawdę kibicowałem kaskaderowi. Co w tym dziwnego? Ten film odbiera się jako czystą nieskrępowaną rozrywkę a nie poważny thriller, w którym drżymy o losy głównych bohaterów. Panienki z tego filmu działały mi na nerwy i z chęcią zobaczyłbym jak rozjeżdżane są samochodem :]

ocenił(a) film na 4
zakapior

" A death proof to film trzymający w napięciu " .. Idź weź skopiuj ten komentarz do Milczenia owiec ,a nie udawaj mądrego ...