Raz pani "karabinek" ma sprzęt w lewej nodze (plakat), a raz w prawej (zdjęcie)...
O co chodzi? :D
Moze bedzie miala funkcje zmiany polozenia broni na ciele (vide tutaj nogach), hłehłe!
Przypomne tylko "Pulp Fiction" i scene kiedy Butch zabija Vincea. Vincent wyraznie dostaje w okolice klatki piersiowej, a tuz na nastepnym ujeciu rany ma... w okolicach brzucha ;p.
http://winogrono.net/pliki/a63e609f10d00307fa59feb4cf64c59e.jpg
Prosze, macie :P przemielilem ją na drugą stronę. Nie czepiajta się. :P Widać nawet że możliwe ten ktory robił ten plakat właśnie takie cos zrobil tyle że odwrotnie tyklko nie pomyslał o tej nodze ;P
Jestem pewien że to nie błąd. Tak miało być. Tarantino nie po raz pierwszy robi coś takiego. Na plakatach kill billa Daryl Hannah ma opaskę na lewym oku, a w filmie na prawym.
Straszne... Tarantino jest już dla mnie niczym, TAKI BŁĄD, no kto by pomyślał... Złota malina jak nic.
Hahaha!
A dla tego co sie czepnal ;P
Polowa plakatow ma obrazek 'zgodny' z filmem, a druga polowa nie. O ile nie wiekszosc (Nie jestem pewien bo nie sprawdzalem).
Przeciez to nic strasznego. Chociaz sam nie wiem czemu tak robia. Moze zeby zaskoczyc widza LOL.
a może to jest pewne nawiązanie do Grindhousowskich, starych plakatów, ktore nie do końca zgadzały się z filmem ?