kiedy to mają miejsce jedyne ciekawe sceny jakie się tu znalazły. Cała druga historyjka to jedna wielka lipa, w której nie ma juz nic ciekawego. Nawet końcowy pościg strasznie przynudza bo jest po prostu za długi i zbyt monotonny.
4/10 a byłoby mniej gdyby nie Kurt Russell i zakończenie pierwszej połowy filmu.
Nie. Film nie powinien się kończyć tak jak część pierwsza. Finał drugiej części filmu to najjaśniejszy punkt obrazu. Jedyne co w filmie szwankuje to realizacja drugiej połowy filmu, niestety. :)
Zgadzam się... Po godzinie oglądania zacząłem zastanawiać się czy w ogóle akcja w filmie się rozkręci.. i się nie rozkręciła. Nie wiem nad czym tu się zachwycać jak przez cały film gadają ? Nie wiem to może nie mój typ kina... 3/10
Powinieneś mniej sie udzielać na forum - wtedy na szczęście nie pamiętam , że istniejesz ... Obejrzyj se "transformers" którzy Cię tak jarają a dobre kino zostaw dorosłym .
to było do Giegerga , założyciela ................................................................................ ................