Ja nie mogłem wytrzymać jak zobaczyłem Stuntman Mike płaczącego i proszącego o litość w samochodzie po dachowaniu.
Twardziel i morderca ;)
Nieźle byłem zaskoczony jak nagle zobczyłem THE END po kopniaku panienki w głowę Mike'a.
Co za finezyjny montaż :)
SPOILERY
Scena namawiania przez Amberthy na jazdę próbną, moment kiedy Lee wrzuca monetę do autmatu z napojami, taniec Butterfly, orzeł na masce Dodge'a, no i oczywiście wypadek.
Piękny taniec panny Butterfly (bo aktorka wyglądała naturalnie), wypadek - powinni go dawac w ramach kampanii "zatrzymaj żyj" czy jakoś tak, i na pewno finalny pościg począwszy od orła na masce w wykonaniu Zoe. (Klasyczne samochody, żadnych tricków komputerowych ? świetna sekwencja. )
Tej odpadła noga, temu mózg, temu rozgnietli głowę, ten ma orzełka na masce, a twardziel prosi o litość w samochodziku (samochód z orzłekiem na masce!ważne!zapamiętać!)...No nagle panienka daje kopniaka w głowę i mamy finezyjne The End (tak nagle! ad hoc!) Ja Cie.......Stasiu! Quentin to geniusz przez duże GJE. Jak on na to wpadł? Co za kolo!
Szoking! Piszę to na kolanach z odkrytą głową pełen podziwu!
Teraz widzę kto jest fanem tego filmu...Temat założyciela - Scena, którą najbardziej zapamiętałeś/aś...No i posypały się odpowiedzi w stylu 12-latków pod trzepakiem.A co jeszcze było? Golizna była?
Aż żol was fani! Ale chyba nawet Quentino jest dla was za dobry.
Idź już nudziarzu, jak żałujesz tych kilkunastu złotych to oszczędź na żarciu i nie płacz w każdym temacie:)
bylem na tym filmie 2 razy, i chetnie obejrzalbym go jeszcze raz - wszystko jasne.