7,1 182 tys. ocen
7,1 10 1 181516
7,0 47 krytyków
Grindhouse: Death Proof
powrót do forum filmu Grindhouse: Death Proof

Spoiler

One go zabiły?
Czy tylko pobiły?
I czemu on tak panikował i w ogóle był jakiś szajbnięty?

ocenił(a) film na 9
Les_Grossman

Tak, zabiły gnoja. A panikował, bo taka była jego prawdziwa natura pod maską twardziela. Potrafił z zimną krwią załatwiać innych, ale sam dostał histerii, kiedy oberwał kulą. To wszystko, ot co;].

Maaarcia27

troszke dziwne, ze 3 kobietki potrafily tak z zimna krwia zabic takiego typka. No no kobietki z charakterkiem mmm....bo zasluzyl sobie

użytkownik usunięty
Les_Grossman

Biorąc pod uwagę, co mogły czuć kiedy ten się nad nimi znęcał (szczególnie chciał zabić jedną), to na pewno miały ochotę go później zabić. Jego pech, że natrafił na kaskaderki filmowe:)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 8
Les_Grossman

Mike był psychopatą. I jak słusznie stwierdziła Marciaaa wystarczyło, że stracił kontrolę nad sytuacją i zaczął panikować. Nie jestem pewien czy go zabiły. Może tylko ciężko pobiły. Tarantino dał zakończenie niedopowiedziane, co mi bardzo przypadło do gustu.
Zagadką dla mnie jest szeryf i jego synek...

ocenił(a) film na 8
cacum3

szeryf i synek --> kill bill 2

mnie intryguje tatuaż arlene ( motylka ), który ma powyżej łokcia, widać go kiedy tańczy przez moment przy maszynie. nigdzie nie mogę wyszukać co to dokładnie jest.

ocenił(a) film na 9
vandeta

Kill Bill 1, gwoli ścisłości. A uprzednio "Od zmierzchu do świtu", równolegle "Planet terror" :)

Les_Grossman

Les_Grossman, jesteś głupi. Skoro widziałeś ten film, to po co te pytania? Tu każdy widział dokładnie to samo.