Spoiler
One go zabiły?
Czy tylko pobiły?
I czemu on tak panikował i w ogóle był jakiś szajbnięty?
Tak, zabiły gnoja. A panikował, bo taka była jego prawdziwa natura pod maską twardziela. Potrafił z zimną krwią załatwiać innych, ale sam dostał histerii, kiedy oberwał kulą. To wszystko, ot co;].
troszke dziwne, ze 3 kobietki potrafily tak z zimna krwia zabic takiego typka. No no kobietki z charakterkiem mmm....bo zasluzyl sobie
Biorąc pod uwagę, co mogły czuć kiedy ten się nad nimi znęcał (szczególnie chciał zabić jedną), to na pewno miały ochotę go później zabić. Jego pech, że natrafił na kaskaderki filmowe:)
Mike był psychopatą. I jak słusznie stwierdziła Marciaaa wystarczyło, że stracił kontrolę nad sytuacją i zaczął panikować. Nie jestem pewien czy go zabiły. Może tylko ciężko pobiły. Tarantino dał zakończenie niedopowiedziane, co mi bardzo przypadło do gustu.
Zagadką dla mnie jest szeryf i jego synek...
szeryf i synek --> kill bill 2
mnie intryguje tatuaż arlene ( motylka ), który ma powyżej łokcia, widać go kiedy tańczy przez moment przy maszynie. nigdzie nie mogę wyszukać co to dokładnie jest.
Kill Bill 1, gwoli ścisłości. A uprzednio "Od zmierzchu do świtu", równolegle "Planet terror" :)