Wiecie co mnie najbardziej irytuje ? Te spoilery w telewizji dzisiaj widzialem reklame DP i pokazana ostatnia scena w skrócie jak panienki zajęły sie panem kaskaderem i radosny wyskok w góre :] [mission completed] ... całe szczescie ze ja nieogladam tych zapowiedzi i trailerów bo to psuje caly film ... ale jak zobaczylem to po obejrzeniu filmu w kinie to `roz***ało mi system` :P
Pozdrawiam
taaa... widziałem dzisiaj - no comment! Co za idiota jest odpowiedzialny za trailery?! Przecież tam pokazali pościg, pokazali scenę z rurą, pokazali młóckę Stuntman'a i pokazali jak go znokautowały (zabiły) i wyskok w górę!
CO ZA KRETYN WRZUCA TAKI TRAILER?? PO CO MAM IŚĆ DO KINA PO OBEJRZENIU CZEGOŚ TAKIEGO?? PRZECIEŻ TO BYŁ FILM W SKRÓCIE!!
Na szczęście ja byłem na premierze i nie natknąłem się na taki syf ;)
Pozdro
Jak to powiedział pingwin z "Na fali": "Nie lubię kiedy trailery zdradzają zakończenie filmu". ;p
Ja oglądałem wszystkie programy, czytałem wszystkie artykuły w gazetach przed premierą i prawdę mówiąc znałem połowe filmu.
To są zwykłe spoilery. Tylko jakiś pół-mózg mógł to wymyślić. Dali by scenę pościgu,bądź rozmowy lasek.
No cóż, pokazali mix scen akcji, których w tym filmie jest tak mało, że wszystkie zmieściły sie w trailerze :P
Ale wracając do tego fenomenu. Zastanawiam się czy ten zabieg był celowy, czy po prostu jakiś idiota nawet nie pomyślał co robi. Jak można wsadzić do zwiastuna scenę finałową?!