7,1 182 tys. ocen
7,1 10 1 181516
7,0 47 krytyków
Grindhouse: Death Proof
powrót do forum filmu Grindhouse: Death Proof

Wiecie co mnie najbardziej irytuje ? Te spoilery w telewizji dzisiaj widzialem reklame DP i pokazana ostatnia scena w skrócie jak panienki zajęły sie panem kaskaderem i radosny wyskok w góre :] [mission completed] ... całe szczescie ze ja nieogladam tych zapowiedzi i trailerów bo to psuje caly film ... ale jak zobaczylem to po obejrzeniu filmu w kinie to `roz***ało mi system` :P

Pozdrawiam

ocenił(a) film na 9
panflake

taaa... widziałem dzisiaj - no comment! Co za idiota jest odpowiedzialny za trailery?! Przecież tam pokazali pościg, pokazali scenę z rurą, pokazali młóckę Stuntman'a i pokazali jak go znokautowały (zabiły) i wyskok w górę!

CO ZA KRETYN WRZUCA TAKI TRAILER?? PO CO MAM IŚĆ DO KINA PO OBEJRZENIU CZEGOŚ TAKIEGO?? PRZECIEŻ TO BYŁ FILM W SKRÓCIE!!

Na szczęście ja byłem na premierze i nie natknąłem się na taki syf ;)

Pozdro

ocenił(a) film na 10
Quentin_Tarantino

Jak to powiedział pingwin z "Na fali": "Nie lubię kiedy trailery zdradzają zakończenie filmu". ;p

ocenił(a) film na 10
0123456789

Ja oglądałem wszystkie programy, czytałem wszystkie artykuły w gazetach przed premierą i prawdę mówiąc znałem połowe filmu.

ocenił(a) film na 10
KamiLPArsenal

To są zwykłe spoilery. Tylko jakiś pół-mózg mógł to wymyślić. Dali by scenę pościgu,bądź rozmowy lasek.

quentintarantinofan

No cóż, pokazali mix scen akcji, których w tym filmie jest tak mało, że wszystkie zmieściły sie w trailerze :P

Ale wracając do tego fenomenu. Zastanawiam się czy ten zabieg był celowy, czy po prostu jakiś idiota nawet nie pomyślał co robi. Jak można wsadzić do zwiastuna scenę finałową?!

ocenił(a) film na 10
Mithrill

Tego trailera, o którym tu dyskutujemy, nie widziałem, ale wiecie jak to jest: są ludzie i taborety. Koleś od tego trailera widac należy do drugiej kategorii.

Szkoda, że tak mało profesjonalizmu jest u nas w Polsce.