7,1 182 tys. ocen
7,1 10 1 181527
7,0 47 krytyków
Grindhouse: Death Proof
powrót do forum filmu Grindhouse: Death Proof

Po co takie głupie filmy kręcic , więcej beznadziejnie głupich dialogów niz akcji a scena koncowa smieszna do bólu 3 chuderlawe panienki pobiły silnego goscia , kpina. Ogólnie straszna nuda Tarantino mnie rozczarował

ocenił(a) film na 1
johnny_18_88

Tak zgadzam sie z tobą ten film to totalne nieporozumienie. Szkoda czasu. Gdybym mógł to dał bym 0/10 (jak Doda Salecie ;) Nie będę więcej sięgał po filmy z półki Tarantino - "Death proof" skutecznie mnie zniechęciło. Takie jest moje zdanie. Filmu nie polecam.

johnny_18_88

A ja się z wami absolutnie nie zgadzam.
Film jest jak dla mnie bardzo dobry, z klimatem lat 70., ciekawą oprawą muzyczną i własnie dobrymi dialogami o niczym, a zabawnymi.
Tym filmem Tarantino po raz kolejny pokazał jakim jest sprawnym warsztatowo tworcą i potrafi z niczego zrobić tak dobrą rozrywkę, do ktorej można porwocić nie jeden raz.

ocenił(a) film na 10
Motortown

Ludzie. Wiecie co wy piszecie? Wiecie czym jest Grindhouse? Widać nie. Ten film jest specjalnie stworzony na thrillery-horrory z lat 60 XX w.

ocenił(a) film na 10
quentintarantinofan

Tak dokładnie ludzie nie wiedzą tego a piszą bzdety. A Tarantino właśnie w ten sposób składa hołd filmom "grindhouse" :) dla mnie fil bardzo dobry i poczułem sie jak na prawdziwym horrorze lat 60/70 XX wieku :)