PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=219933}
7,1 181 tys. ocen
7,1 10 1 181101
7,0 61 krytyków
Grindhouse: Death Proof
powrót do forum filmu Grindhouse: Death Proof

Pokazal ze z gowna mozna zrobic dobry film oczywiscie na poczatku powolny ale to typowe dla Tarantino a pozniej ostra jazda.Ten film uwielbiaja przedewszystkim kobiety ale i faceci tez go lubia.

blackdreams

:) cieszę się również :)

ocenił(a) film na 1
trancefan1986

Ten trik z obrazek jak dla mnie jest akurat fajny. Tyle, że nie wpływa na moją ocenę.

ocenił(a) film na 10
DoktorLejdo

Nie zgodzę się, mimo iż film oglądałem już 5 razy a moja pierwsza ocena to było 7. Filmy Tarantino można oglądać w kółko, no poza Jackie Brown, bo ona jest lekko usypiająca w ten Tarantinowski sposób. Death Proof jest u mnie na 3 miejscu, za Wściekłymi Psami i Pulp Fiction, który uważam za najlepszy film w historii kina. Pózniej Kill Bill 1, Bękarty Wojny, Kill Bill 2, Jackie Brown.

ocenił(a) film na 10
Finalny_Odbiorca

Ja ogladalem go ok 10

ocenił(a) film na 10
DoktorLejdo

Też myślę, że do dychy jestem w stanie dobić ;)

ocenił(a) film na 10
Finalny_Odbiorca

Dzis znow w TV jestem ciekawy jako to bedzie wersja mysle ze w stylu TVP CENZURA

DoktorLejdo

Ludzie o co ta dyskusja według mnie najlepszym filmem Quentina Tarantino w historii jego filmów które do tej pory zdecydował się nakręcić a do tego zdecydował się napisać swój własny osobisty scenariusz przez nikogo niepodrabiany to bezapelacyjnie jest to JACKIE BROWN i nikt nie mówi że jest inaczej ;)

ocenił(a) film na 10
Friopinion3453

Akurat ten jest najslabszy