PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=219933}
7,1 181 tys. ocen
7,1 10 1 180583
7,0 59 krytyków
Grindhouse: Death Proof
powrót do forum filmu Grindhouse: Death Proof

beznadziejny

ocenił(a) film na 1

tandetny syf! nie polecam! spodziewałem się czegoś ciekawego zaskakującego! a tu pach 3/4 filmu to jakieś bezsensowne beznadziejne dialogi o niczym! syf jak nic odradzam! żałuje czasu poświęconego na ten film!

ocenił(a) film na 9
kubek12345

Widze że to chyba twoj pierwszy film Quentina
to jego wielki styl a film to arcydzieło, oglądnij sobie Jacke Browna tam tez mnustwo dialogu szczegulnie na początku filmu podobnie jest w pulp fiction

ocenił(a) film na 3
Domis

kolego Domiś, weź sobie wklej w "worda" jak cos napiszesz na forum, to Ci przynajmniej błędy podkreśli, bo oczy bolą jak sie czyta:).
i Tytuł Jacje Brown jest nieodmienny, powinno być: "obejrzyj sobie Jackie Brown" A nie Browna:) A nawet jeśli by był odmienny To Jackie Brown była kobietą, a ty z niej faceta zrobiłeś:)
pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
kubek12345

A wiesz czym są argumenty? Nie wspomnę już o ortografii i gramatyce... Dziecko, jak nie czaisz filmu to po co się wypowiadasz?

ocenił(a) film na 1
quentintarantinofan

Dziecko, zaraz ci dam ciecko gówniarzu! ze we łbach wam się popie**doliło to juz nie moja wina! era lamusów! masakra! a niech wam się podoba to gó**no mam to gdzies! juz mnie denerwują te wasze pseudo naukowe wywody! "ohh ohh jaka ja jestem mądra zaraz się poziusiam... ortografi się naucz" w łeb się kopnij! czy ja was wyzywam kiedy piszecie o tym filmie jaki to on nie jest fajny! nawet się wypowiedzieć nie mozna bo juz jak psa! to wy się lepiej nad sobą zastanówcie bo widze ze cięzko z wami! nara(no zapraszam mądrale, nie powyzywacie mnie?)

ocenił(a) film na 10
kubek12345

Dla mnie syfem są takie wypowiedzi...A raczej ich żalosnie niski poziom...

ocenił(a) film na 10
rutosia

Ta wypowiedź sięga dna. Dresik się dorwał do kompa.

ocenił(a) film na 1
quentintarantinofan

dobra quentintarantinofan nie będe komentował twojej wypowiedzi bo ci jeszcze łeb od nadmiaru informacji spuchnie..a i weź się tak nie strsuj to tylko fim człowieku wyluzuj! każdy się wypowiedział temat zamknięty!