tandetny syf! nie polecam! spodziewałem się czegoś ciekawego zaskakującego! a tu pach 3/4 filmu to jakieś bezsensowne beznadziejne dialogi o niczym! syf jak nic odradzam! żałuje czasu poświęconego na ten film!
Widze że to chyba twoj pierwszy film Quentina
to jego wielki styl a film to arcydzieło, oglądnij sobie Jacke Browna tam tez mnustwo dialogu szczegulnie na początku filmu podobnie jest w pulp fiction
kolego Domiś, weź sobie wklej w "worda" jak cos napiszesz na forum, to Ci przynajmniej błędy podkreśli, bo oczy bolą jak sie czyta:).
i Tytuł Jacje Brown jest nieodmienny, powinno być: "obejrzyj sobie Jackie Brown" A nie Browna:) A nawet jeśli by był odmienny To Jackie Brown była kobietą, a ty z niej faceta zrobiłeś:)
pozdrawiam
A wiesz czym są argumenty? Nie wspomnę już o ortografii i gramatyce... Dziecko, jak nie czaisz filmu to po co się wypowiadasz?
Dziecko, zaraz ci dam ciecko gówniarzu! ze we łbach wam się popie**doliło to juz nie moja wina! era lamusów! masakra! a niech wam się podoba to gó**no mam to gdzies! juz mnie denerwują te wasze pseudo naukowe wywody! "ohh ohh jaka ja jestem mądra zaraz się poziusiam... ortografi się naucz" w łeb się kopnij! czy ja was wyzywam kiedy piszecie o tym filmie jaki to on nie jest fajny! nawet się wypowiedzieć nie mozna bo juz jak psa! to wy się lepiej nad sobą zastanówcie bo widze ze cięzko z wami! nara(no zapraszam mądrale, nie powyzywacie mnie?)