Kompletne dno. Jedna scena wypadku jest dobra. Reszta to pomyłka... Szczególnie nudne sa pogaduszki tych panienek. Gadają o niczym. Dla mnie film na "jedynkę". Radze trzymać się od tego filmu z daleka....
Zgadzam się z tym że ten film to jedna wielka klapa! Film trwa 2godziny a tylko 15min z tego filmu jest warte zobaczenia więc bilet do kina powinien kosztwać jakieś 2 zł.
Cie chyba popierdolilo!!! 15 min wystarczy?? bez calej reszty te 15 min byloby gowno warte. Film jest bardzo dobry, klimatyczny pokazujacy imprezowe dziewczyny zyjace na totalnym lajcie az nagle nie spodziewanie trafiaja na stuntmana Mike'a. Mowisz nuda?? tak wlasnie mialo wygladac, usiadz kiedy wsrod swoich paru kolezanek i posiedz 1h z nimi, to samo odczuwa sie w tym filmie ale zarazem powstaje napiecie.
Chcialem dodac ze swietny SOUNDTRACK jest z filmu, dobry do samochodu.pozdro
Po pierwsze to nie obrażaj ludzi tylko dlatego że mają inny gust niż ty!A po drugie to masz racje że reżyser chciał pokażać że nigdy nie można być pewnym jutra,ponieważ jak dziewczyny w filmie można go nie "dożyć".Może pomysł i fajny ale i tak uważam że ten film jest kiepski.
Ja dałem 2/10. Tę dwójkę uratował Kurt Russel i może ze dwie dobre sceny w tym filmie. Film jest okropnie słaby. Obejrzyjcie znakomite Pulp fiction i porównajcie. To jak filmy innych rezyserów. Tak nisko upadł Tarantino...