PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=219933}
7,1 181 tys. ocen
7,1 10 1 180594
7,0 59 krytyków
Grindhouse: Death Proof
powrót do forum filmu Grindhouse: Death Proof

Czy kojarzycie tytuł filmu w Russellem, którego akcja toczyła się chyba na statku kosmicznym. Był jakiś obcy który atakował załogę statku. I Kurt musiał sie poświecić - przepłynąć przez jakieś pomieszczenie zalane wodą w którym prawdopodobnie był ten potwór. Najbardziej właśnie pamiętam scenę, że aby dostać się do innego miejsca w statku, Russell musiał przepłynąć pod wodą - i potwór mógł go wtedy zaatakować. W jakim filmie jest taka scena pod wodą? Film z mojego dzieciństwa, więc mogę mylić fakty:)Nie dam sobie ręki uciąć że to ten aktor w nim grał.

ocenił(a) film na 10
tekileczka

z kosmicznych filmów to może ,,Gwiezdne Wrota '' , ,,Galaktyczny wojownik'' ?

ocenił(a) film na 9
DannielNemesis

Chodzi mi o film z taką sceną jak opisałam. Widziałam go bardzo dawno temu i kojarzy mi się że grał w nim Russell ale już nie jestem tego pewna. Ktoś kojarzy taką scenę - gość musi przepłynąć w zalanym pomieszczeniu, w ktorym może być potwór?

ocenił(a) film na 10
tekileczka

poczytaj opis kazdego filmu z Russellem jak cos bedzie o kosmitach to moze byc to

ocenił(a) film na 7
tekileczka

Obcy: Przebudzenie. Są potwory , jest woda, trzeba przepłynąć ale nie ma Russella.

ocenił(a) film na 8
tekileczka

Może chodzi o "Coś"?

ocenił(a) film na 7
tekileczka

Na bank przepływał przez zalane pomieszczenie w "Posejdonie". Tylko, że tam nie było żadnych potworów. Może jakieś 2 filmy ci się zmiksowały?