PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=219933}
7,1 181 tys. ocen
7,1 10 1 180583
7,0 59 krytyków
Grindhouse: Death Proof
powrót do forum filmu Grindhouse: Death Proof

hmmm słabo...

ocenił(a) film na 5

Nie przekonują mnie komentarze że film jest taki słaby bo jest robiony na wzór starych amerykańskich filmów klasy B. Szmira to szmira, nawet jesli zamierzona. ALE..... ta muzyka i ten taniec.... MISTRZOSTWO ŚWIATA!

użytkownik usunięty
bartask19

nawet te wymienione przez Ciebie elementy go nie ratują... Tylko dla wytrwałych!

Masz rację czcicielu - trzeba mieć nie lada wytrwałość aby przebrnąć przez gówna jakie masz w ulubionych- Residenty , XXX , no i hit sezonu Alien vs. Predator oraz Sprzedawcy 1 i 2 . WTF ???

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

Sam masz w ulubionych "Jay i Cichy Bob kontratakują" :-P
A teraz powaga: ja wyraziłem tylko swoją SUBIEKTYWNĄ opinię, a Ty - od razu wycieczki osobiste urządzasz... Każdy ma prawo do własnego zdania, ale poszanowanie opinii kogoś innego (i to opinii radykalnie sprzecznej z własnymi poglądami) jest dla wielu niesamowicie trudnym wysiłkiem...
A co do Twego, jakże wymownie kończącego Twoją wypowiedź, WTF - rozumiem, że nikt, komu podobał się choć jeden komercyjny/głupi ale śmieszny/czy po prostu zgnojony przez "krytyków" film, nie ma moralnego prawa wypowiadać się na temat obrazu filmowego który Ty lubisz, a który (o zgrozo!) nie podobał się jemu?
Pozdrawiam

masz racje nawet nie skojarzyłem że oni w Clerksach byli ;D słuchaj sory ale mnie wkurza kiedy ktoś gada że Tarantino nakręca badziew . Odsyłam do wcześniejszego tematu gdzieś tutaj - tam wyraziłem i udowodniłem że ten film zasługuje na 7/10 - mnie juz sie pisać nie chce ;D pozdrawiam

nawet AvP mam w ulubionych ale wg mnie to szmira - dałem z sentymentu do tych postaci;D

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

Czyli widzę że się nie zrozumieliśmy ;-)Mnie raczej chodziło o to, że jeśli film reżyserował Tarantino (albo inny geniusz kina) to od razu muszę mu bezkrytycznie wystawiać 10/10 BO TO TARANTINO!!! a on nie może nakręcić czegoś słabego... Ten akurat mi się niezbyt podoba, co nie znaczy że ktoś inny nie może się nim zachwycać.
A co do AvP - może to nie arcydzieło, ale najgorsze nie jest. No i występują tam Obcy i Predek, a po gierkach komputerowych nie sposób ich nie lubić :-P
Pozdro!

bartask19

Mi się death proof podoba bardziej niż pulp fiction. Za klimat.