PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=219933}
7,1 181 tys. ocen
7,1 10 1 180594
7,0 59 krytyków
Grindhouse: Death Proof
powrót do forum filmu Grindhouse: Death Proof

Napisali ze to thriller a dla mnie to komedia. Film jest bez sensu, ponad godzina tandetnej, glupiej, pustej gadaniny bez sensu. Jedyne co mi sie podobalo to koncowka filmu, ktora zrekompensowala cala beznadziejna godzine.

ocenił(a) film na 9
malenka1722

no myśle tak samo jak ty hehe dla mnie też to była komedia :D dobre dialogi hehe troche przesadzili w wykoszystywaniem słowa ' suka ' :D pzdr

ocenił(a) film na 9
malenka1722

Najbardziej podobała mi się scena, w której wszyscy czekają w napięciu, co się stało z jedną z dziewczyn, a ona wychyla się zza krzaków i mówi "I'm ok!". Śmiałam się jak głupia, a ludzie naokoło mnie patrzyli na mnie, jak na wariatkę :P

ocenił(a) film na 8
monisia_1302

Przy tym momencie u mnie śmiała się prawie cała widownia.

malenka1722

TY jesteś bez sensu, w ogóle nie wiem jak wpuścili Cię do kina...

ocenił(a) film na 8
Raffu

na szczescie nie bylam na tym w kinie i nie wydalam na to pieniedzy bo bum strasznie zalowala. i nie mow ze ja jestem bez sensu bo nie komentuje ludzi tylko film i mial prawo mi sie baranie jeden nie podobac!

użytkownik usunięty
malenka1722

malenka, piszesz, ze film Ci sie nie podobal, a oceniasz go na 8...
Czegos tu nie rozumiem.

ocenił(a) film na 8

napisalm dlaczego :)
8 jest za koncowke filmu (girls rulez)

ocenił(a) film na 10
malenka1722

Tarantino właśnie tym się różni od innych reżyserów! Na początku jest gadanie, gadanie, a zaraz potem akcja! Jak byś obejrzał więcej jego filmów... zrozumiał byś! ;)

ocenił(a) film na 8
malenka1722

zgadzam się. i za to właśnie wielbię tarantina, jego filmy są genialne nawet kiedy są "bez sensu, ponad godzina tandetnej, glupiej, pustej gadaniny bez sensu." :D

ocenił(a) film na 7
malenka1722

U Tarantino nie musi być jakiegoś morału na koniec bo tu ważniejsze są dialogi i akcja. Można by powiedzieć że ten film jest o tym jak łowca staje się zwierzyną. Mnie się osobiście podobał bardziej pierwszy epizod ale drugi też jest ok. Tylko zastanawia mnie czemu nie było ujęcia z bagażnika?
przecież to już jego wizytówka jest:).

BTW bardzo dobra rola Kurta Russella.

użytkownik usunięty
kabal92

Ujęcie z bagażnika, (a wlasciwie spod maski) bylo, kiedy Kim i Zoe ogladaja silnik Challengera. Podczas dialogu:
Kim: This shit is off the fuckin' hook!
Zoe: Fuckin' legendary, mate.

ocenił(a) film na 7

Racja ale z bagażnika nie ma:)